Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet es vol acollir al projecte de foment de l'emprenedoria impulsat per Dones pel futur
PUBLICAT Dimarts, 08.05.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Aquest  divendres 11 de maig a dos quarts de sis de la tarda a la sala cultural Ramon de Capmany, es presenta públicament el projecte de foment de l’auto ocupació, que fomenta l’entitat DONES PEL FUTUR.
Aquest projecte que ja s’està desenvolupant entre altres municipis: Mataró, Calella, Barcelona... està pensat  i destinat exclusivament a les dones, per tal de fomentar l’autoocupació i la creació de microempreses, que puguin ajudar-les a superar, moments complicats en qualsevol àmbit, de manera especial en el món laboral.

La seva filosofia és molt senzilla posar-los a l’abast un desenvolupament seqüencial de microcrèdits sense aval, basats en la confiança en les persones, i en el qual la garantia és el propi grup.
Es fomenta per una banda l’esperit cooperatiu, l’apoderament de les dones entre 23 i 60 anys, tot afavorint totes les seves capacitats, actituds positives, en un aspecte tan vital com és el món de l’emprenedoria i l’auto suficiència econòmica.

Aquesta entitat té el suport incondicional de l’associació Catalana de Dones Directives i Empresàries, d’una coneguda marca internacional de begudes refrescants, que ofereix formació gratuïta, assessorament i l’impuls necessari, així com d’una coneguda entitat bancària del nostre país, que col·labora en l’apartat dels microcrèdits.

Des de les àrees de Benestar Social, Promoció Econòmica i Participació Ciutadana i igualtat, creiem que aquesta és una bona oportunitat per oferir una eina útil per a les dones, per tal d’intentar millorar el seu futur, de manera més o menys immediata i que les pugui ajudar a sortir del possible atzucac en què es puguin trobar actualment.

Us animem a venir a conèixer aquest projecte, que tan bé està funcionant en els municipis que us hem esmentat, tot aprofitant la possibilitat de poder crear un grup de treball a Canet de Mar, que pugui gaudir d’aquesta oportunitat i coneixement.

Reiterem la nostra invitació el divendres 11 de maig a les 17.30, a la sala cultural Ramon de Capmany de la plaça dels Americanos.

Entre totes podem fer un món més just i solidari.

Us hi esperem.

cartell dones futur - maig 2018

cartell dones futur - maig 2018

Fitxer: xerrada_dones_futur_1805.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,31 MB

carta dones pel futur QM

carta dones pel futur QM

Fitxer: Carta_amb_els_dos_idiomes_per_sessio_informativa_del_Projecte_Dones_pel_Futur_11.05.2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 56,74 kB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^