Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Cessament cārrecs electes del grup municipal de Convergčncia i Uniķ
PUBLICAT Dimecres, 16.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

L’alcaldessa Blanca Arbell ha cessat del Govern els cārrecs electes del grup municipal de Convergčncia i Uniķ, els tinents d’alcalde Jesús Marín i Laureā Gregori i els regidors Āngel Lķpez i Esther Agullķ.

La deslleialtat institucional mostrada fa que l’Alcaldia cessi de forma imminent els quatre cārrecs electes, que deixaran les tasques de gestiķ de les ārees que fins ara tenien delegades.

El motiu principal és el desgast sistemātic i el qüestionament permanent de la feina de Govern, que no permeten desencallar temes indispensables pel correcte  funcionament municipal.

El grup de CiU no té voluntat de governar amb nosaltres, només de posar pals a les rodes als importants projectes previstos. Aquest cessament es fa doncs per causes estrictament locals i davant la impossibilitat de treballar en equip, tal com ens vam marcar al Pla d’Actuaciķ Municipal (PAM).

Malgrat la quantitat d’exclusivitats que ha acumulat el seu grup, la seva dedicaciķ no s’ha vist reflectida en la gestiķ de les ārees assumides.

L’abandonament sobtat i unilateral de les responsabilitats al capdavant de l’Ārea de Seguretat Ciutadana, i la deslleialtat posterior, va ser un primer avís seriķs per poder seguir treballant conjuntament. Recentment, la dificultat d’elaborar i tancar els pressupostos per a l’exercici de 2017, ha estat un fet més per prendre aquesta decisiķ.

La voluntat és aconseguir un Govern que permeti tirar endavant amb els compromisos envers la poblaciķ.

Des de l’Alcaldia, i amb la colˇlaboraciķ  de la resta de grups municipals que s’integraran al Govern, s’estā treballant per formar un equip cohesionat per Canet i en benefici de tots. 

Les forces que ens recolzen han vist la necessitat de donar-nos aquest suport. Per aixō, amb la intenciķ de solucionar la parālisi que estem patint, l’esperit de colˇlaboraciķ i diāleg facilita la formaciķ d’un Govern amb ampli suport dels grups d’Esquerra Republicana de Catalunya, Canetencs Independents, Som Canet i Partit dels Socialistes de Catalunya.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^