ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Benvinguts a casa nostra
Alcaldessa de Canet de Mar  2015 - 2023
 
Imprimir

Blanca Arbell - alcaldessaEm sento privilegiada per l'oportunitat que em donen les noves tecnologies de poder adreçar-me a tots vosaltres des d'aquest aparador virtual que és internet. El gest de responsabilitat que ha dut a terme la gent de Canet exercint el seu dret a vot, ha fet possible que avui us parli com a alcaldessa de Canet de Mar. Un municipi que ha sabut sempre viure amb humilitat, tot i custodiar un dels llegats arquitectònics més majestuosos del territori català. Som vila modernista, hereus de Domènech i Montaner, però també terra de pescadors, pagesos, comerciants i treballadors del tèxtil. Els canetencs i les canetenques estem acostumats a fer feina. Per això, no dubtem a arremangar-nos i posar-nos a treballar de valent, tocant de peus a terra com ens han ensenyat els nostres pares.

L'objectiu del Govern municipal és fer que els qui viviu aquí hi estigueu còmodes i participeu activament en tot allò que ens fa anar endavant com a poble. La comunicació i la participació són cabdals per a nosaltres. Volem ser transparents perquè és la nostra manera de ser, la nostra responsabilitat i forma part del full de ruta que ens hem marcat per aquest mandat.

També volem que els qui ens visiteu us sentiu en terra d'acollida. Canet té molt per mostrar i oferir. Traspuem cultura, tradicions i associacionisme i us els oferim en infinitat de racons de la vila. Us hi podeu perdre sempre. La vall de Pedracastell ens atorga un clima privilegiat que fa que tot l'any sigui grat passejar pels carrers i les places. Tenim cites culturals i lúdiques molt destacables, com les festes majors de juny i setembre, la Fira Mercat Modernista o l'Aplec de la Creu de Pedracastell, per anomenar-ne només uns quants.

Sigueu benviguts i benvingudes a Canet de Mar. Teniu les portes obertes. Com també les finestres virtuals, amb el portal institucional i el web de turisme. Us convido a passejar-vos-hi i descobrir-nos. Tenim molt per oferir.

La història ens ha situat en un moment transcendent pel nostre país. Us prometo que, juntament amb els companys de viatge que són els regidors i les regidores del Govern, serem perseverants. Ara és l'hora de ser valents. Valents i assenyats, avançant amb pas ferm i segur cap al futur de la nostra gent, del nostre país. Sense defugir responsabilitats. Estic segura que amb les bones formes i la passió que hi posem, aconseguirem un futur més pròsper per tots nosaltres i pels nostres fills i néts.

Sempre vostra.

Blanca Arbell i Brugarola
Alcaldessa de Canet de Mar 2015 - 2019 / 2019 - 2023


Composició del consistori

Alcaldia accidental

Abril 2023 fins final de Mandat (IT)

18-25 abril 2023

Festes Nadal 2022

Octubre 2022 (IT)

Setembre 2022 (IT)

15 - 28 agost 2022

11- 17 juny 2022

Festes Nadal 2021 - 2022

Juliol 2020 (IT)

^