ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xerrada sobre la situació actual del català
PUBLICAT Dimarts, 18.01.2005
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest dijous 20 de gener, tindrà lloc a l'Aula Magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt una xerrada sobre l'ús social del català.

Serà a càrrec del senyor Miquel Pueyo, director de planificació lingüística de la Secretaria General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

L'acte servirà també per presentar les parelles que participaran al programa de voluntariat lingüístic, engegat per la Regidoria de Comunicació amb el suport del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Els voluntaris per la llengua s'han inscrit a l'Oficina de Català de l'Ajuntament, que és qui coordina, juntament amb l'Escola d'Adults aquesta iniciativa a Canet. Compta amb el suport de la Biblioteca i de l'Institut Lluís Domènech i Montaner. El programa està funcionant amb èxit a moltes poblacions catalanes.

Un cop s'acabi aquest acte de l'Escola Universitària s'anirà fins a la Sala Municipal d'Exposicions per inaugurar l'exposició la llengua en l'etiquetatge de les grans marques que podreu veure fins al 2 de febrer. És una exposició itinerant de la plataforma per la llengua que l'Ajuntament, a través de les àrees de Comunicació i Cultura, ha volgut portar a Canet. 

Conferència sobre l'ús social del català
Dijous 20 de gener de 2005
19.00 hores
Aula Magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt

més informació

Informació publicada el dimarts 18 de gener de 2005

^