Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Consell Comarcal dóna suport al projecte de reactivació dels polígons industrials
PUBLICAT Dimecres, 02.10.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Polígon industrial - desembre 2012La iniciativa que ara fa un any presentaven el nostre ajuntament, el de Pineda de Mar i el de Sant Andreu de Llavaneres, conjuntament amb les associacions empresarials AEPIPM (Associació d'Empresaris de polígons industrials de Pineda de Mar), FAGEM (Federació d'Associacions Gremis empresaris del Maresme) i UPIC (Unió de polígons industrials de Catalunya), per tal de reactivar els polígons industrials, ha estat recolzada pel Consell Comarcal del Maresme. 

Al Consell d'Alcaldes d'aquest setembre passat, l'Ajuntament de Llavaneres i la FAGEM, en nom de tots els integrants, van presentar el projecte Reactivació de polígons d'activitat econòmica del Maresme, que té com a màxim objectiu desenvolupar mesures encaminades a crear estretègies d'impuls per generar ocupació a les zones industrials dels 3 municipis. La iniciativa està oberta perquè s'hi puguin afegir la resta d'ajuntaments de la comarca i, de fet, ja s'han recollit les primeres adhesions. De moment, ja s'hi han afegit Mataró i Vilassar de Dalt. Els municipis impulsors defensen la importància de tirar endavant iniciatives conjuntes entre l'administració i les empreses per reactivar els espais dels polígons industrials.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet, Albert Lamana, ara fa un any ja explicava que, essent molt conscients de la realitat actual, calia impulsar més que mai iniciatives conjuntes entre l'administració i les empreses per reactivar els espais dels polígons industrials. D'aquí que s'unissin per treballar plegats els impulsors del projecte i demanessin la implicació del Consell Comarcal del Maresme.

notícia relacionada 

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^