Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ja és a les xarxes socials
Facebook i Twitter
PUBLICAT Divendres, 09.12.2011
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

logo FacebookL'Ajuntament de Canet de Mar, com a ōrgan institucional, ha donat d'alta un espai al Facebook i al Twitter. Conscients de la importāncia que estan adquirint les xarxes socials com a noves vies de comunicaciķ, les informacions institucionals havien de tenir sortida també a través d'aquests espais. Fins ara ho havien fet iniciatives puntuals de diferents ārees, com el Modernisme o Participaciķ i Ciutadania. Calia perō,  a més a més, que ho fes l'Ajuntament com a instituciķ.

Ara fa dos anys, vam fer possible que els continguts del web es poguessin compartir directament a les xarxes, perō era l'usuari qui triava la informaciķ que volia compartir. Ara hem creat el nostre propi espai i des de l'Ārea de Comunicaciķ es publiquen aquelles informacions que sķn d'interčs ciutadā. Aquests nous canals s'afegeixen als existents fins ara per difondre la informaciķ a la poblaciķ que sķn: web municipal, butlletí Viure Canet, Guia Activa, els plafons informatius al carrer i l'emissora local de rādio, Rādio Canet.

Logo twitterL'objectiu d'aquestes noves vies de comunicaciķ és la d'arribar al māxim de ciutadans i la de facilitar que la informaciķ generada per l'Ajuntament sigui accessible i de fācil difusiķ. L'Ajuntament té l'obligaciķ d'informar els seus ciutadans, ja que és el referent informatiu per a la ciutadania i ha de fer-ho d'acord amb criteris que posin per davant de tot l'interčs públic. I l'Ārea de Comunicaciķ és qui vetlla a l'Ajuntament perquč es faci una correcta gestiķ de la informaciķ a nivell de tot el consistori.  

Canet s'afegeix així, a la llista cada cop més gran de poblacions, els ajuntaments de les quals han triat les xarxes socials com a noves formes de comunicaciķ.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^