Presideix l'alcalde Pere Xirau i hi son presents tots els regidors i les regidores.
Desenvolupament del Ple. Principals temes tractats:
Recursos Humans i Organització
El Ple l'inicia com és habitual, l'alcalde Pere Xirau amb el despatx d'Alcaldia. Comença amb un breu resum de les dades de la Junta Local de Seguretat, celebrada el dia 20 de març.
Fa referència a la decisió que s'ha pres per a la Fundació Els Garrofers, i que us vam explicar en un comunicat publicat fa uns dies.
Estem als darrers dies per presentar propostes als Pressupostos Participatius.
Explica el Pla de poda, que s'ha iniciat ara al passeig de la Misericòrdia i que s'ha fet perquè hi havia moltes queixes i molèsties per al veïnat d'aquesta zona, que veien com les branques els entraven a les finques, els provoquen al·lèrgies ... L'actuació té un cost d'uns 17.638 euros. El Pla de poda s'anirà fent en diferents espais. L'any passat ja es va fer a la zona centre.
El 6 d'abril es farà la primera trobada festiva dels Canets del món.
Explica l'acte de retiment de comptes que es va fer el dia 12 passat. Es posa de manifest el compromís amb la Transparència d'aquest Equip de Govern.
Comunicat del POUM. L'alcalde explica al Ple el comunicat publicat aquesta setmana. Sobre aquesta qüestió, es genera un debat posterior al despatx d'Alcaldia i apareix en diferents moments del Ple. El regidor del PP ha proposat que s'hauria de fer un Ple extraordinari per tractar aquest tema, ja que és de gran importància per tot el poble. En el mateix sentit es manifesten altres electes i de fet, el grup del PSC ha entrat una pregunta al Govern sobre el POUM i la resolució del Tribunal Suprem. El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet, explica com s'ha rebut la resolució i què s'està fent i es farà a partir d'ara. El podeu escoltar, així com les intervencions dels grups, a partir del minut 23' 15" de la retransmissió del Ple.
S'han fet obres en una part del carrer Tordera, que tenia el paviment en molt mal estat. I s'estan canviant bancs i papereres en diferents espais del poble.
Xirau anomena els guanyadors dels Premis Cargol i els felicita. Els guardons es donaran el dia 26 d'abril a la Sala Odèon del TMC.
-----
Al Ple s'ha donat compte dels decrets de canvi i reestructuració de la Junta de Govern, després de l'expulsió del grup municipal de Junts de la regidora Mònica Ventura. Ventura ha demanat la paraula per dir que encara forma part del grup de Junts. Ha denunciat la situació a la seva formació política, perquè no s'ha fet correctament, segons el seu parer. El cas està en procés d'instrucció i en breu hi haurà una resolució. Vol deixar constància que mentre no hi hagi la resolució, ella, per respecte a l'acord subscrit a l'inici de Mandat amb el seu grup, al qual encara pertany, seguirà votant en sintonia amb el que proposi el Govern.
Des del grup del PSC, la seva portaveu pren la paraula per dir que la situació és extranya. La regidora Ventura ha assistit a la Comissió Informativa General com a portaveu de Junts i continua asseguda a la sala amb el Govern. Critica la gestió que ha fet la regidora Coia Tenas de les seves àrees i no troba adient que ara afegeixi al seu càrrec les àrees que fins ara duia la regidora Ventura. Posa d'exemple el seu partit per explicar que una assemblea local no té el poder de fer fora ningú i opina que l'expulsió, com es va fer, no és legal. Creu que l'Equip de Govern s'ha precipitat en fer el seu comunicat i en fer fora la regidora de la Junta de Govern i de la tinença d'Alcaldia. Si hi ha un pacte amb Junts, la regidora encara forma part d'aquest partit i assisteix com a portaveu a les Comissions.
L'alcalde manifesta que ell ha fet el que havia de fer. Ha de procurar pel bon govern. No pot tenir dues persones amb malestar i que es discuteixen dins del Govern. No vol entrar en les qüestions de partit. El pacte es va fer amb el grup de Junts i amb la seva cap de llista, Coia Tenas. El Mandat passat es va viure una experiència similar amb una regidora que havia abandonat el grup de Canetencs i se la va mantenir al Govern. I no volia que es repetís una situació com aquella. Xirau recorda que el grup local era Junts, a Canet Coia Tenas. Estava clarament personalitzat, és amb qui es va pactar i l'alcalde està satisfet amb la feina que fa aquesta regidora al Govern.
El portaveu del PP també troba excessiu la concentració d'àrees ara en una sola regidora.
Coia Tenas demana la paraula per dir que efectivament, el cas està en mans de la Comissió de Garanties del seu partit. Recorda a tots els regidors l'article 62 del ROM i en llegeix el seu tercer paràgraf: Els regidors i regidores poden abandonar el grup format per la candidatura per la que es van presentar a les eleccions locals, per decisió pròpia o perquè en siguin expulsats. En el primer cas, el regidor/a en donarà compte, per escrit, a l’Alcaldia i, en el segon, el portaveu, haurà de notificar aquest extrem a la Secretaria General.
En aquests moments, les dues regidores, Coia Tenas i Mònica Ventura seuen encara de costat a la sala de Plens.
Entre els temes econòmics, en aquest Ple s'ha donat compte del resultat del pressupost de l'any 2024. El regidor Llovet detalla les xifres, que donen un resultat positiu i de sanejament per l'Ajuntament. El Romanent de Tresoreria és de 8.302.000 euros i l'endeutament de 4.500.000. Pel que fa a ingressos i despeses, hi ha hagut 18.340.000 ingressos i 15.241.000 de despeses. Escolteu la seva explicació al minut 36' 50" de la retransmissió del Ple.
Proposta Ple reconeixement extrajudicial crèdit. REC 2/2025
Són 17.546 i 43.500 euros de pagaments de factures que no han seguit el procediment correcte.
La portaveu socialista demana al regidor d'Obres que li respongui les preguntes que va fer a l'anterior Ple sobre xifres que no entenia com s'havien gastat i li pregunta per noves xifres que no veu clares. Joan Majó li explica les xifres, que ha desglossat de les diferents factures i els hi detalla.
10 vots a favor (Govern i regidora Ventura), 6 en contra i 1 abstenció de la regidora Bea Oller.
Proposta Ple Factures sense contractes – Març 2025
Resta una factura del contracte de serveis i estructura informàtica que és perquè l'Ajuntament va demanar a l'anterior licitador que donés servei durant el traspàs amb la nova empresa.
Hi ha un tema de sonorització d'actes que estava pendent, però està a punt d'adjudicar-se a una empresa.
11 vots a favor (Govern + regidora Ventura + regidor de Millorem Canet), 5 en contra i una abstenció de la regidora No Adscrita Bea Oller.
Proposta Ple Reconeixement extrajudicial crèdit
Són factures de l'any 2024 entrades l'any 2025.
S'aprova per 10 vots a favor i 7 en contra, dels regidors de l'oposició.
Proposta Ple del Reconeixement Extrajudicial – OPA 2024
Factures de l'any 2024 aprovades l'any 2025
Mateixa votació que al punt anterior
Aprovació modificació de crèdit MC 11/2025 crèdit extraordinari
El regidor Llovet explica que amb la liquidació del pressupost del 2024, la llei obliga a reduir el deute municipal, encara que l'Ajuntament estigui sanejat. És per normativa. S'ha amortizat préstec per un valor de 2.258.94 euros. Això fa que el deute que s'ha explicat anteriorment es redueixi significativament.
S'aprova per unanimitat.
Aprovació modificació de crèdit MC 09/2025
Hi ha una modificació lligada a despeses generals de 326.000 euros que és la part d'inversió. S'hi ha inclòs partides pendents i d'altres sobrevingudes, com l'enderroc d'una nau de la Pulligan que estava molt malmesa. S'han fet requeriments a les diferents empreses propietàries i com que no hi hagut resposta s'ha demanat al jutge que com a responsable subsidiaris, l'Ajuntament pugui tirar endavant l'enderroc. Tindrà un cost de 110.000 euros.
També hi ha una partida relacionada amb el semàfor de la carretera Nacional, part de la neteja de platges, difusió informativa, servei de grua, protocol d'Alcaldia i alguna reparació de l'Escola Bressol. També hi ha una partida relacionada amb una sentència judicial relacionada amb l'antic Hotel Carlos. El regidor d'Hisenda explica aquest darrer tema al Ple (punt 1h 24' de la retransmissió del Ple).
S'aprova per unanimitat.
Recursos Humans i Organització
Aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme per a l’Agrupació d’entitats per a la tramitació de la subvenció del Programa Treball i Formació – convocatòria 2025
La regidora de Recursos Humans explica aquest conveni, que servirà per donar feina a dues persones en situació d'atur.
Tots els grups hi voten favorablement.
urbanisme
Proposta Ple aprovació inicial memòria valorada obres millora accessibilitat Cementiri Municipal
L'accés al Cementiri Municipal i al seu entorn i també un lavabo de l'equipament, es faran ara accessibles.
Els grups hi voten favorablement.
Aprovació inicial del Projecte d’enderroc de la nau situada al carrer Ravalet, núm. 21 i apuntalament de la nau situada al Passeig de la Misericòrdia, 5
És el que ha explicat anteriorment el regidor Llovet (al voltant del punt 1h 25' de la retransmissió). És una part de la zona Pulligan i s'ha de fer per seguretat. El cost concret d'aquesta actuació és de 81.136.000 iva exlòs.
El regidor Castellà recorda la nau històrica que s'hauria de preservar i esmenta que estaria bé que hi hagués una expropiació forçosa per salvar aquest bé cultural, obra catalogada del Modernisme. Llovet està d'acord a recuperar aquest espai pel poble, que s'enderroqui tot el que s'ha d'enderrocar i es preservi aquest bé cultural d'interès local. L'expropiació forçosa és un tema delicat que s'ha valorat i consultat jurídicament. El tema de la Pulligan és complicat i s'està allargant molt i s'han de seguir estudiant les opcions. (explicacions al voltant del minut 1h 39')
També hi ha unanimitat.
Aprovació inicial del Projecte executiu d’instal·lació fotovoltaica al CEIP Misericòrdia
Aquest serà el tercer projecte d'instal·lació de plaques, després del Palauet i de l'edifici que acull Territori, l'Arxiu i la Ràdio.
Unanimitat de tots els electes.
hABITATGEAprovació del conveni de col·laboració econòmica entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Canet de Mar per a la prestació dels serveis d’habitatge de l’Oficina d’Habitatge del Maresme anys 2025-2028
L'explica la regidora Raquel Serra, que detalla les condicions del conveni. Els portaveus dels grups de l'oposició celebren els passos que es fan, però els troben insuficients.
La podeu escoltar a ella i el debat generat en aquest tema que tant preocupa la societat, a partir del minut 1h.44' de la retransmissió.
L'acord s'aprova per 16 vots a favor amb l'abstenció del regidor del PP
Candidatura Canet de Mar Ciutat del Bàsquet 2029
La proposta la llegeix el regidor d'Esports. És una proposta a llarg termini, que comença a treballar-se ara i que vol involucrar tothom. Es fa a petició del Club Bàsquet Canet.
Tots els grups hi estan a favor i així ho manifesten. S'aprova per unanimitat.
Alcaldia Proposta Ple rectificació inventari Ajuntament de Canet de Mar
Aquest és un punt de tràmit, que també s'aprova per unanimitat.
Aprovació definitiva adopció escut heràldic de Canet de Mar
L'explica la regidora Glòria Jiménez. El tràmit ha seguit el seu procés i ja es pot aprovar de forma definitiva. Ara cal un informe del Centre d'Estudis Catalans que pot trigar fins a tres mesos. La intenció del Govern és presentar el nou escut per la Festa Major de Sant Pere.
Els portaveus de l'oposició manifesten que no és una prioritat (PP) i que es perd la senyera que té l'escut vigent (CUP). La regidora respon que legalment no s'ha pogut mantenir la senyera.
S'aprova amb 14 vots a favor i les abstencions del PP, la CUP i Millorem Canet.
mocions institucionalsMoció presentada pel grup municipal del PSC relativa a l’ampliació de l’horari del Cementiri Municipal de Canet de Mar
Llegeix la regidora Marián Gómez. Podeu escoltar-la i el debat generat a partir del minut 2h. 30'
La Moció no s'aprova. Hi voten a favor els electes del PSC, PP, Millorem Canet i la regidora No Adscrita (6 vots). La resta hi vota en contra. Hi ha grups que estan d'acord amb alguns dels punts, però no amb la totalitat i per això no s'hi vota favorablement.
Moció presentada pel grup municipal de la CUP en suport a la pagesia del Pla de Balasc de Santa Susanna
Aquesta Moció la llegeix el regidor Andreu Graupera. Escolteu-lo a ell i a la resta de portaveus, a partir del minut 2h 39'
La Moció no s'aprova per una ajustada votació. Obté 5 vots a favor (CUP, ERC i SOM Canet), 7 en contra (Canetencs, Junts i Millorem Canet) i 5 abstencions (PSC, PP i regidora No Adscrita).
Moción presentada por el grupo municipal del PP para combatir la multirreincidencia y reiteración delictiva, reforzar el sistema judicial y mejorar la Seguridad ciudadana
Aquesta tercera Moció la llegeix el regidor Albert Martínez. Podeu escoltar-lo, així com les aportacions dels portaveus, a partir del minut 2h. 49' de la retransmissió del Ple.
La Moció no s'aprova, perquè només hi vota a favor el regidor del PP. S'abstenen els electes del PSC i la regidora No Adscrita i hi voten en contra la resta de regidors i regidores.
Precs i preguntes
Preguntes del grup municipal del PP
1. ¿Era el gobierno consciente de que los agentes, a través de sus delegados sindicales, comunicaron su negativa a realizar horas extras y, de ser así, cuáles fueron los motivos que llevaron a esta situación?
Respon la regidora de Règim Intern. El 20 de novembre es van reunir en assemblea els agents de la Policia Local. Van fer arribar a la regidora una acta d'aquella assemblea, i un dels punts deia que no garantien la realització de serveis extraordinaris. El motiu estava relacionat amb el compliment del conveni col·lectiu. El Govern els va respondre que primer s'han de fer totes les adequacions singulars dels llocs de treball que estan pendents (recordem que l'adequació singular és el pagament del sou que cada treballador té reconegut i que en determinats casos no s'està cobrant encara. No és el cas dels membres de la Policia Local, que tenen l'adequació singular reconeguda des de l'any 2022. El Govern ha inclòs al pressupost de 2025, regularitzar tothom que estava pendent). Després de les adequacions singulars pendents serà el torn del conveni. Tot i així, Isart explica que la Policia Local fa hores extres quan així se'ls requereix.
El regidor del PP demana que quan s'entrin instàncies dirigides a tots els membres de la corporació, se'ls faci arribar sempre, ja que en aquest cas, ho han sabut per algú interessat en el tema. La regidora Isart li diu que així ho faran.
2. ¿Cuántos policías interinos hay actualmente en el cuerpo, y qué formación han recibido antes de incorporarse a sus funciones?
Actualment n'hi ha 4. Un té més experiència quan s'incorpora a Canet i els altres tres s'han incorporat al novembre de 2024. Tots han passat les proves i són aptes per un concurs oposició per ser policies. Falta la part operativa que s'aconsegueix en fer el curs bàsic, que no poden fer perquè no tenen plaça fixa encara a Canet. Existeix la possibilitat de fer un curs específic per interins. Dura tres setmanes i es fa al maig. Però només dona formació en matèries teòriques, que ja tenen. Quan entren a Canet, a més a més de la formació que reben per part dels funcionaris de carrera sobre el sistema de treball, per part de Prefactura s'han fet algunes formacions operatives de carrer.
3. ¿Puede confirmar si la concejal Àngels Isart es patrona de la Fundación Guillem Mas o si el patronato ha rechazado su incorporación?
Respon l'alcalde que la regidora és la patrona de l'Ajuntament. El patronat l'ha rebutjada i ara s'està estudiant l'escrit que han presentat.
4. Tras la finalización del concurso de adjudicación de la Fundación Garrofers, ¿tiene el ayuntamiento previsto recuperar el dinero invertido en la fundación, tanto en el edificio como en las transferencias realizadas en los últimos años?
L'alcalde diu que es té previst recuperar els diners de les obres de reparació.
Prec: Solicito que los miembros de la corporación, como representantes de los vecinos de Canet de Mar, se abstengan de realizar declaraciones, tanto en redes sociales como en intervenciones públicas, sobre asuntos privados de particulares.
S'hi està d'acord.
---
Isart respon a la regidora Gómez preguntes de l'anterior Ple, que van quedar pendents de resposta. Dona detall a les qüestions que van quedar que demanaria a la tècnica de Recursos Humans, sobre preu hora, assistència a judicis, desplaçaments i dietes. Escolteu-la al punt 3h. 1' de la retransmissió del Ple.
---
Preguntes del grup municipal de la CUP
1. Preocupació per la decisió de convertir Canet en destinació per a nòmades digitals. L'experiència de ciutats com Barcelona ha demostrat que l'arribada massiva d'aquests treballadors remots pot provocar un augment dels preus del lloguer, la pèrdua de negocis logals i processos de gentrificació que desplacen la població autòctona. A més s'ha observat que molts d'aquests nòmades formen comunitats aïllades amb poca interacció amb el teixit social local, contribuint a la despersonalització dels barris.
Tenint en compte aquests antecedents, com es justifica la promoció de Canet com a hub per a nòmades digitals sabent que això podria incrementar els preus de l'habitatge i posar en risc la continuïtat dels negocis locals?
Com s'explica aquesta aposta en un moment en què, des del mateix govern municipal, es diu que es vol treballar per garantir un habitatge digne i assequible per a la gent del poble? No és una contradicció entre el model de poble que es diu defensar i el que realment s’està promovent?
Respon l'alcalde. Nòmada és qui transita i nòmades digitals són persones que teletreballen, sense lligam a un lloc de treball estable. Creu que s'ha fet una lectura equivocada del que és aquest projecte. Als nòmades digitals se'ls convocarà a la tardor, perquè el parc d'habitatges turístics pugui tenir també sortida en una època no pròpia. Això és una prova pilot, una iniciativa pionera que pot anar bé al poble quan a ingressos i expansió de Canet a nivell turístic. No xoca amb el problema d'habitatge quan a lloguer o venda, perquè són dos perfils diferents, habitatge de lloguer clàssic i habitatge turístic temporal, que és el que anirà destinat a aquest projecte.
Graupera manté que la nostra és una zona tensionada i el que s'hauria de facilitar és passar de lloguer turístic a lloguer assequible tot l'any per a gent de Canet. És un projecte que sí entenen, però no hi poden estar d'acord.
2. La diada de Sant Jordi és una jornada on comerç i teixit associatiu surt al carrer. A la majoria de municipis totes les entitats poden vendre llibres i roses, fet que l'any passat no va passar al nostre poble, on vàries entitats van fer arribar a la CUP que havien estat vetades. Enguany, quina serà la dinàmica de la fira? Hi podran participar totes les entitats que vulguin lliurement o hi tornarà a haver limitacions?
Respon la regidora Coia Tenas, que explica que aquest any ho organitza la seva àrea (Promoció Econòmica), la de Festes i amb la col·laboració de l'entitat Mares Malabaristes. La condició per participar-hi és que el que hi hagi siguin productes de Sant Jordi. Tenas puntualitza que històricament hi havia un acord tàcit perquè qui vengués llibres i roses fossin els que es dedicaven tot l'any a la venda d'aquests productes, és a dir, floristes i llibreters. L'excepció era la porta oberta a les associacions de mares i pares de les escoles (que venien roses per recollir diners per als viatges de final de curs). Això havia passat durant molts anys. Aquest any es demanarà que es compleixi aquest acord tàcit que ja existia i que hi hagi un respecte per les persones que tot l'any es guanyen la vida amb la venda de llibres i roses i que paguen els seus impostos per fer això. Cada cas es parlarà però d'entrada es demana que siguin productes de la festivitat de Sant Jordi.
Preguntes del grup municipal del PSC
1. Atesa la situació exposada en diversos registres d’entrada presentats per treballadors municipals en relació amb l’incompliment de l’article 41 de l’Acord de Condicions Laborals, i considerant:
• Que aquest article estableix el dret a una gratificació extraordinària per antiguitat als 25 anys de servei.
• Que, tot i la prohibició del Tribunal Suprem respecte als premis per antiguitat, l’Acord de Condicions Laborals vigent des del 2016 preveia que la Comissió Paritària activés els mecanismes necessaris per garantir aquest dret, fet que s’ha complert fins al desembre del 2022.
• Que l’actual alcalde, en la seva etapa com a regidor d’Hisenda, va autoritzar aquests pagaments fins a finals de 2022 i no ha comunicat oficialment cap modificació ni negociació al respecte.
• Que hi ha, com a mínim, sis funcionaris afectats des del gener de 2023 fins a l’actualitat.
• Que no es pot permetre que es modifiquin unilateralment les condicions laborals sense cap tipus de negociació ni justificació formal.
Per tot això, demanem al govern municipal que: 1. Expliqui públicament els motius pels quals s’ha deixat d’aplicar aquest acord sense cap notificació oficial ni negociació amb la Mesa General de Negociació. 2. Es convoqui la Comissió Paritària per reactivar els mecanismes previstos i garantir el compliment de l’article 41. 3. Es garanteixi transparència i informació als grups municipals sobre aquest assumpte. L’Ajuntament ha de respectar els compromisos adquirits i evitar greuges comparatius entre els treballadors, garantint la seguretat jurídica i el diàleg amb la representació sindical.
Respon directament l'alcalde. I ho fa perquè la decisió de deixar de pagar-ho ha estat seva. Xirau ho argumenta dient que al mandat passat, quan era alcalde accidental se li va fer saber que aquest pagament no era legal. El dilema era decidir quan es deixava de donar aquesta gratificació. En aquell moment va dir a la regidora i a la tècnica de Recursos Humans que prenia la decisió de no fer-ho immediatament, sinó que se seguiria fent fins acabar el Mandat. I que es deixaria de fer si ell era alcalde. No és cap norma, però es la decisió que va prendre. Sense fer cap menyspreu cap a la Comissió responsable de negociar aquests fets i tampoc cap a cap treballador i menys pels qui celebren els 25 anys a l'Ajuntament, però si no és legal s'ha d'intentar anar pel camí correcte. Reconeix que va ser una decisió personal i es va arriscar al fet que els mesos de pròrroga, si passava alguna cosa, ja ho afrontaria. Xirau afirma que es podria fer una circular interna explicant-ho però assegura que tots els treballadors de la casa saben que aquesta norma ha canviat. I més ho saben els que a partir del juliol de 2023 no la poden cobrar perquè no és una gratificació legal.
2. Atès que el Tribunal Suprem no ha admès el recurs de cassació sobre el POUM i que ara correspon al TSJC pronunciar-se, ens agradaria conèixer quin és el full de ruta de l’equip de govern en relació amb aquesta qüestió.
• Quines accions concretes tenen previst dur a terme en els pròxims mesos per resoldre aquesta situació?
• Quin és el calendari estimat per tenir una resolució definitiva?
• Quina és la previsió per a la gestió urbanística del municipi mentre no hi hagi una aprovació definitiva d’un nou POUM?
Respon el regidor Llovet, afirmant que s'ha comentat el tema a bastament durant el Ple. Torna a fer èmfasi en alguns punts, com que s'està pendent d'una reunió amb el Departament de Territori de la Generalitat i també s'està contactant amb els diferents PAUs d'actuació explicant-los la no admissió a tràmit del recurs de cassació presentat per l'Ajuntament. Des de Serveis Tècnics s'obre una línia per començar a preparar documentació de cara a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Són temes molt importants i demana a tot el consistori que se'ls faci costat i s'actuï conjuntament. Llovet recrimina al PSC que hagin publicat un butlletí o panflet criticant i acusant l'Ajuntament en l'assumpte del recurs de cassació. Ell i la portaveu socialista protagonitzen el moment més tens del Ple, amb retrets de mala praxi, de menyspreu, opacitat i desinformació. Podeu seguir la discussió al voltant del minut 3h. 23' de la retransmissió.
L'alcalde tanca la sessió felicitant la regidora Bea Oller pel seu recent casament.
Acaba el Ple quan són les 22.00 hores.
Aquesta crònica s'elabora des del Servei de Comunicació municipal, d'acord amb els criteris de transparència que recomanen explicar com es prenen els acords i es desenvolupen les sessions plenàries i fer-ho de forma objectiva i que sigui fàcilment entesa per la ciutadania.
És un document complementari que acompanya a tota la informació oficial i els documents administratius relacionats, així com a la Vídeo acta, el sistema actual que utilitzem per a l'enregistrament en vídeo dels plens de la corporació.
També trobareu la sessió gravada al canal de youtube de l'Ajuntament.