ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ràdio Canet i els centres escolars inicien un projecte per impulsar les habilitats comunicatives
PUBLICAT Dijous, 17.10.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament de Canet de Mar, a través de les àrees de Comunicació-Ràdio Canet i Educació, ha liderat un projecte conjunt per apropar la ràdio local als infants del municipi. Alguns centres públics han estat treballant en la implementació d'un taller de ràdio amb l'objectiu de potenciar les habilitats comunicatives i organitzatives dels alumnes. El CEIP Turó del Drac ha estat un dels primers a posar en marxa aquest taller amb una molt bona acollida, tot i que els recursos tècnics eren insuficients per assegurar la seva continuïtat.

En resposta a aquesta necessitat, traslladada per l’Àrea d’Educació a l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament, s'ha aconseguit dotar els centres educatius de més recursos. El divendres de la setmana passada es va fer l’entrega de dues taules de so als centres CEIP Turó del Drac i l’Escola Misericòrdia, una eina que facilitarà l'aprenentatge pràctic dels alumnes en el món de la comunicació.

A més, aquesta setmana, el tècnic de so de Ràdio Canet va oferir una sessió de formació als dos centres per ensenyar als mestres i alumnes el funcionament d'aquestes taules de so, garantint així que es puguin utilitzar de manera efectiva en el desenvolupament de les activitats de ràdio.

Aquest projecte, a llarg termini, permetrà que els alumnes dels diferents centres creïn i produeixin els seus propis continguts, amb l'objectiu de ser emesos a Ràdio Canet. D’aquesta manera, no només es fomentaran les habilitats comunicatives entre els més joves, sinó que també es consolidarà la ràdio local com un servei clau per a la ciutadania, creant un teixit comunicatiu inclusiu per a totes les edats.

L’Ajuntament continua treballant en la promoció d’una educació participativa i compromesa amb la comunitat, i aquest projecte n'és un clar exemple.

taula so

Taula so ràdio escoles

taula so

Taula so ràdio escoles

^