ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
ELECCIONS AL PARLAMENT | Indicacions de Mobilitat
Pavelló d'Esports i Pista d'Hoquei
PUBLICAT Dilluns, 06.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Tenint en compte que aquestes eleccions hi haurà 2 únics col·legis electorals i a la mateixa zona del municipi, s'ha habilitat un dispositiu especial de mobilitat que afectarà tota la jornada electoral.  


Eleccions Parlament 2024 - Mobilitat
  Col·legi electoral de la Pista de Hoquei:L'accés amb vehicle per anar a votar a la Pista d'Hoquei, es farà a través de la riera Gavarra, carrer Verge del Roser i carrer Quirze Planet.  

Hi haurà estacionaments per exercir el dret a vot amb limitació horària de 15 minuts als carrers Quirze Planet, Miramar i Barcelona.

Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir pel carrer Quirze Planet, carrer Tarragona (sentit contrari). I estacionar a les places reservades situades al carrer Girona.

 Col·legi electoral del Pavelló:L'accés amb vehicle per anar a votar al Pavelló d'Esports, es farà a través de la riera Gavarra, carrer Tarragona i carrer Catalunya.

Hi haurà estacionaments per exercir el dret a vot amb limitació horària de 15 minuts als carrers Sant Josep, Olot, Lleida i Tarragona.

Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir per la riera Gavarra i el carrer Tarragona. I estacionar a les places reservades situades al carrer Catalunya.

Plànol eleccions

Eleccions Parlament 2024

^