ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou curs de Promoció Econòmica per aprofitar el temps al màxim quan treballem des de casa
PUBLICAT Dimarts, 01.06.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Portada formació

La pandèmia de la COVID-19 ens ha portat noves formes de treballar. Una d'elles és el teletreball. Per tal de planificar, optimitzar i aprofitar al màxim el temps mentre es treballa des de casa, l'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme ha organitzat un nou taller en línia per tal de conèixer eines i recursos per planificar i aprofitar el temps real de treball.

El taller es farà el pròxim dilluns 7 de juny, de 10 h a 14 h a través de la Plataforma Zoom. L'impartirà una consultora i experta en habilitats directives, comunicació, gestió del temps i gestió de recursos humans. 

Aquest curs és gratuït, però cal inscripció prèvia que podeu fer a través de l'adreça electrònica demperedd@canetdemar.cat o del telèfon 93 795 46 25.

És un taller subvencionat per la Diputació de Barcelona, que està organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Tordera, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar.

Consulta el programa:

Programa com em planifico

Programa com em planifico

Fitxer: Programa__ComEmPlanifico.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 126.77 kB

^