ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Institut Lluís Domènech i Montaner suspèn l´activitat presencial la setmana del 28 de setembre
PUBLICAT Divendres, 25.09.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

avís: els alumnes han de portar signada una autorització per tal de poder fer-los les proves PCR. La trobareu en aquest enllaç del departament d'Educació. 

Proves als pares i les mares dels alumnes. (informació 29/09/20)


Aquest migdia el director del Serveis Territorials, Pere Masó, ha comunicat a l’alcalde accidental, Pere Xirau, la decisió de suspendre part l’activitat lectiva presencial a l’INS Lluís Domènech i Montaner la propera setmana. Els departaments de Salut i Educació han valorat com a necessària la mesura atès l’increment de positius i el nombre de grups afectats al centre .
 
Dilluns 28 i dimarts 29 de setembre es durà a terme el procés de cribratge de l’alumnat d’ESO i Batxillerat i de tot el personal de l’institut que no s’ha fet la prova aquests dies.
 
Per tant, dilluns els alumnes d’ESO i Batxillerat suspendran l’activitat docent presencial i s’iniciaran les classes en línia. Es manté l’activitat presencial per als alumnes de cicles formatius ja que es fan a les instal·lacions del CRTTT-Escola de Teixits.
 
Es preveu la reobertura de l’institut el proper 5 d’octubre, data en què els primers grups confinats hauran acabat la quarantena i s’ haurà dut terme la desinfecció a fons  de totes les instal·lacions.
 
Apel·lem a la calma i a la responsabilitat de tota la població. Si teniu simptomatologia, poseu-vos en contacte amb el CAP. Amb la col·laboració de tots ens en sortirem!
 

 Informació actualitzada sobre l' afectació de la Covid als centres educatius - Font: Departament d'Ensenyament

^