ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les obres de renovació del carrer Clausell començaran aquest mes d´agost
L´ Ajuntament ha adjudicat les obres a l´empresa COYNSA-2.000 per 800.000 euros
PUBLICAT Dijous, 30.07.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

carrer clausell(Última actualització: 10/08/2020)

El pròxim dilluns 3 d’agost començaran les obres de millora i renovació integral del carrer Clausell de Canet de Mar. Està previst que s’allarguin durant set mesos.

Per una banda, aquestes obres consistiran en renovar totalment les canonades d’aigua per tal de poder separar, en dos trams diferenciats, la xarxa de recollida d’aigües pluvials i la xarxa d’aigües residuals. I, per altra banda, també es durà a terme una tasca de renovació total  de la part superior i visible del carrer que permetrà als vianants poder gaudir de voreres més amples i dues zones espaioses amb bancs per poder descansar ubicades a les confluències d’aquest carrer amb els carrers Pirineus i Cadí, dues zones sense sortida de vehicles.

L’ Ajuntament de Canet de Mar ha adjudicat les obres a l’empresa COYNSA-2.000 per 800.000 euros. Concretament, les obres de la part superior de carrer tenen un cost aproximat de 500.000 euros, mentre que la renovació de la part interna del carrer costa uns 300.000 euros aproximadament.

El regidor d’Urbanisme, Lluís Llovet considera necessàries les obres del carrer Clausell, ja que fa molt anys que no es fan inversions en aquesta zona. També destaca que la millora i separació de les canonades de la xarxa d’aigües pluvials i residuals permetrà acabar amb les inundacions que pateixen, des de ja fa anys, alguns veïns de la zona quan plou amb intensitat.

Està previst que les obres tinguin una durada d’uns set mesos aproximadament i, per tal de causar les menys molèsties possibles a les veïnes i els veïns de la zona, es faran en diferents trams.

Des de l’Ajuntament s’anirà informant a través de cartellera i d’aquest espai web de totes les modificacions i afectacions que es vagin produint durant aquest període d’obres al carrer Clausell. Tanmateix, des d’Urbanisme es prega a tota la gent que tingui dubtes a posar-se en contacte amb l’àrea a través del telèfon 93 794 39 40.

PRIMERA FASE - TRAM ENTRE ELS CARRERS MERCAT I TORDERA

Està previst que aquesta fase de les obres comenin el pròxim dilluns 3 d'agost i s'allargui unes dues setmanes aproximadament.

Els treballs en aquesta zona provocaran les següents afectacions:

  • Tall del  carrer Clausell entre els carrers Mercat i Tordera, afectant el trànsit i l'estacionament.
  • Anul·lació de les zones d'aparcament de vehicles ubicades entre el carre Mercat i el carrer Tordera. Concretamnet, també es veurà afectada la zona de càrrega i descàrrega i dues  places reservades a persones amb mobilitat reduïda).
  • Anl·lació de l'aparcament de motocicletes ubicat al carrer Tordera, a tocar del carrer Clausell, on s'hi ubicarà un espai per a les obres i els seus treballadors.

Mapa Clausell fase primera obres

SEGONA FASE - TRAM ENTRE ELS CARRERS TORDERA I PIRINEUS

La previsió considerada tractaria d’ocupar primerament, l’encreuament del carrer Clausell amb carrer Tordera. La  finalitat de la ocupació sería realitzar les cales corresponents per a comprovar els serveis existents a la cruïlla i posteriorment l'execució del col·lector.

Aquesta primera ocupació es realitzarà dilluns dia 10 d'Agost.

D'altre banda, es preveu una segona part de l’ocupació en el tram que abarca des de l’encreuament del carrer Clausell amb el carrer Tordera, fins l’encreuament del carrer Clausell amb el carrer Pirineus, sense afeccions de tràfic en l’encreuament d’aquests dos carrers (Clausell – Pirineus).

La causa de l’ocupació sería la realització de cales i l'execució del col·lector d'aigües pluvials nou, prolongat d'aquesta manera el primer tram de col·lector.

La ocupació del segon tram del carrer Clausell, de l'execució de l'obra, es realitzaria dimecres dia 12 d'Agost.

Segons l'esmentat anteriorment, les afeccions quedarien de la següent manera:

 

DILLUNS 10 D'AGOST: OCUPACIÓ DE L’ENCREUAMENT DEL CARRER CLAUSELL AMB CARRER TORDERA. (Tram vermell)

  • Anul·lació parcial de la zona d’aparcament de càrrega i descàrrega.
  •  Tall del carrer Clausell entre els carrers Mercat i Tordera, afectant al trànsit i l'accés als aparcaments privats.
  •  Tall de l’encreuament del carrer Tordera amb carrer Clausell, sense possibilitat de pas cap al carrer Clausell, afectant al trànsit i a l'accés als aparcaments privats. S’haurà de preveure els accessos als aparcaments privats del carrer Tordera a les dues vessants del carrer Clausell.

DIMECRES 12 D'AGOST: OCUPACIÓ DES DE L’ENCREUAMENT DEL CARRER CLAUSELL AMB CARRER TORDERA FINS L’ENCREUAMENT DEL CARRER CLAUSELL AMB CARRER PIRINEUS. (Tram taronja)

  • Anul·lació de les zones d’aparcament del carrer Clausell entre els carrers Tordera i Pirineus.
  • Tall fins a l’encreuament del carrer Clausell amb carrer Pirineus, afectant al trànsit i l'accés als aparcaments privats.
  •  No hi haurà afeccions al tràfic a la cruïlla del carrer Clausell amb el carrer Pirineus, ja que s’ocuparía el carrer Clausell fins just abans del xamfrà de les voreres anteriors al encreuament dels dos carrers.
  •  Tall del carrer Clausell entre els carrers Mercat i Tordera, incloent l’encreuament del carrer Tordera amb carrer Clausell, afectant al trànsit i a l’accés als aparcaments privats.

Segona fase obres clausell mapa

Tercera fase | carrer mercat

Com a seguiment d'aquestes obres i d’acord a la visita d'obra inclosa en el dia 13/08/2020, us traslladem una nova proposta d’afeccions per a la pròxima setmana (17 - 21 d'agost).

Aquestes afeccions, comportaran l’ocupació d’una part del carrer Mercat amb la finalitat de l’execució dels pous necessaris del col·lector d’aigües residuals per la millora del seu traçat.

La previsió considerada, tractaria d’ocupar concretament una petita part del carrer Mercat, corresponent al tram de carrer Mercat intersecció amb l’inici del carrer Clausell. 

L’ocupació prevista, es realitzaria Dilluns 17 d’Agost.

 

Segons l'esmentat anteriorment, les afeccions quedarien de la següent manera:

 

DILLUNS 17 D'AGOST: OCUPACIÓ D’UN TRAM DE CARRER MERCAT INTERSECCIÓ AMB INICI DE CARRER CLAUSELL.  

 

  • Manteniment de l’ocupació actual de l’obra.
     
  • Tall del carrer Clausell entre els carrers Mercat i Pirineus, incloent l’encreuament del carrer Tordera amb carrer Clausell, afectant al trànsit i a l’accés als aparcaments privats.
     
  • Es manté l’anul·lació de les zones d’aparcament del carrer Clausell entre els carrers Tordera i Pirineus.
     
  • No hi haurà afeccions al tràfic a la cruïlla del carrer Clausell amb el carrer Pirineus. Es mantindrà la senyalització temporal de la delimitació de l’ocupació ja establerta actualment.
     

Nova ocupació del carrer  Mercat a l’alçada de carrer Clausell, impedint el trànsit de vehícles a ambdós sentits.
 

  • Senyalització temporal del tall del tram de carrer Mercat, coincident amb l’intersecció del inici de carrer Clausell. Amb afectacions al trànsit del pròpi carrer Mercat.
     
  • No hi haurà afeccions al tràfic de la cruïlla del carrer Mercat amb carrer Mas Ramonet.

clausell fase 3


 

 

vídeo | L'àrea d'urbanisme respon tots els vostres dubtes

més informació TAULER D'ANUNCIS | Projecte de substitució del paviment i millora de les infraestructures del carrer Clausell 

^