ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les platges de Canet més accessibles i adaptades
S'han col·locacat 8 línies de vida i s'ofereix un servei de suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda
PUBLICAT Dilluns, 06.07.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
linies de vida canet

Durant aquesta temporada d’estiu, les platges de Canet de Mar s’han equipat amb més serveis per tal de facilitar l’accessibilitat dels usuaris que en vulguin fer ús. En aquest sentit, destaca la instal·lació de vuit línies de vida – dues més que a la passada temporada – que permetran ajudar als banyistes que ho necessitin a entrar i sortir de l’aigua.

Aquestes cordes, estan ubicades aproximadament de la següent manera: dues a la platja Del Cavaió, una davant de l’Estació de Rodalies, una a la zona de platja que hi ha ubicada davant de la Residència Guillem Mas, una davant de la Comissaria de Policia, dues a la zona del final de la platja de Canet limitant amb Sant Pol i s’espera que en els pròxims dies ja hi hagi instal·lada la línia de vida que falta davant de la Riera de La Torre.  

Material mobilitat platjaAquest any, també cal destacar el servei de suport al bany per a persones amb mobilitat reduïda que té com a objectiu garantir a tothom l’accés a la platja. Aquest servei consta d’una cadira adaptada i passeres de fusta que arriben fins a l’aigua. Enguany però, a causa de la COVID-19, ha de ser un membre de la família de la persona que necessita fer ús del servei qui s’encarregui de conduir aquesta cadira, ja que el personal del servei de socorrisme ha d’evitar en la mesura del possible mantenir contacte amb els usuaris. Tanmateix, un cop acabat el servei s’encarreguen de fer la desinfecció pertinent del material.

Amb el pas de Canet de Mar a la Fase 2 de la desescalada, la platja del municipi va tornar a quedar oberta per a tots els usuaris i usuaries per tal de poder-ne gaudir i fer-ne un és recreatiu a partir de dilluns 1 de juny. Tanmateix, cal tenir molt present que actualment cal seguir un seguit de recomanacions i mesures de seguretat i higièniques per tal d'evitar el contagi de la COVID-19.

MÉS INFORMACIÓ

NOTÍCIA | Valoració ‘excel·lent´ de la qualitat de l´aigua de les platges de Canet

NOTÍCIA | Costes aprova el Pla d'usos amb la platja de gossos que va sol·licitar l'Ajuntament de Canet

NOTÍCIA | Les platges de Canet estan obertes. Consulta la normativa

^