Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta la convocatōria de la primera línia d´ajuts per a autōnoms i empreses del municipi
El termini de presentaciķ de les solˇlicituds finalitzarā el prōxim diumenge 12 de juliol
PUBLICAT Dilluns, 22.06.2020
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Ajuts autōnoms i empresesL´Ajuntament de Canet de Mar ha publicat les bases específiques per a l´atorgament de la primera línia d´ajuts extraordinaris destinats a autōnoms, microempreses o petites empreses per minorar l´impacte i la repercussiķ econōmica ocasionada per la crisi sanitāria de la COVID-19.

Aquesta primera línia d´ajuts extraordināria comptarā amb un pressupost total de 217.600 euros. Aquest import es prorratejarā entre el total de solˇlicituds correctament presentades, fixant en 1.000 euros l´import māxim a percebre per cadascuna de les solˇlicituds.

Amb aquests ajuts, des de l´Ajuntament es pretén ajudar al teixit econōmic local a fer front a despeses com el lloguer del local on es desenvolupa l´activitat econōmica, subministraments bāsics d´aquest establiment (aigua, electricitat, telefonia i Internet), cost de les existčncies malmeses, sous i salaris del personal treballador i qualsevol altra despesa directament relacionada amb l´activitat subvencionada, únicament aplicables a factures del període comprčs entre marį i maig de 2020.

El termini de presentaciķ de les solˇlicituds comenįarā el prōxim dimarts 23 de juny, i s´allargarā fins al prōxim diumenge 12 de juliol. Les solˇlicituds s´hauran de presentar per via telemātica a través del portal de trāmits del web municipal o ve de forma presencial a l´oficina d´Atenciķ Ciutadana de l´Ajuntament.

Prōximament, es convocarā una segona línia extraordināria d´ajuts.

Botķ solˇlicitud

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^