ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Oberta la convocatòria de la primera línia d´ajuts per a autònoms i empreses del municipi
El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el pròxim diumenge 12 de juliol
PUBLICAT Dilluns, 22.06.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Ajuts autònoms i empresesL´Ajuntament de Canet de Mar ha publicat les bases específiques per a l´atorgament de la primera línia d´ajuts extraordinaris destinats a autònoms, microempreses o petites empreses per minorar l´impacte i la repercussió econòmica ocasionada per la crisi sanitària de la COVID-19.

Aquesta primera línia d´ajuts extraordinària comptarà amb un pressupost total de 217.600 euros. Aquest import es prorratejarà entre el total de sol·licituds correctament presentades, fixant en 1.000 euros l´import màxim a percebre per cadascuna de les sol·licituds.

Amb aquests ajuts, des de l´Ajuntament es pretén ajudar al teixit econòmic local a fer front a despeses com el lloguer del local on es desenvolupa l´activitat econòmica, subministraments bàsics d´aquest establiment (aigua, electricitat, telefonia i Internet), cost de les existències malmeses, sous i salaris del personal treballador i qualsevol altra despesa directament relacionada amb l´activitat subvencionada, únicament aplicables a factures del període comprès entre març i maig de 2020.

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el pròxim dimarts 23 de juny, i s´allargarà fins al pròxim diumenge 12 de juliol. Les sol·licituds s´hauran de presentar per via telemàtica a través del portal de tràmits del web municipal o ve de forma presencial a l´oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament. Tanmateix, en cas d'haver de repetir algun dels passos de la sol·licitud deixem la pàgina encara oberta per poder descarregar tot el contingut que es necessiti.

Pròximament, es convocarà una segona línia extraordinària d´ajuts.

Botó sol·licitud

^