ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
TEMPORAL | Canet torna a la normalitat. Es desactiva el Pla d´Emergència Municipal
PUBLICAT Dijous, 23.01.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cartell ultimes hores

L´Ajuntament de Canet de Mar, juntament amb la Policia Local del municipi, han revisat tota la nova informació rebuda del CECAT respecte a les previsions meteorològiques per a les pròximes hores i han decidit desactivar el Pla d´Emergència Municipal que hi havia al nostre municipi des del passat dilluns 20 de gener.

Amb la desactivació d'aquest pla, Canet de Mar torna a la normalitat. Per tant, es tornen a obrir els equipaments municipals que, per precaució es van mantenir tancats durant el temporal.

Tanmateix, tot i haver tornat a la normalitat, es demana que la gent extremi la precaució a l'hora de realitzar activitats a l'aire lliure, sobretot en zones de muntanya i platja on els efectes del temporal han produït més desperfectes i poden ser més vulnerables.

També cal destacar que la potabilitzadora de Palafolls torna a funcionar amb normalitat i, per tant, es pot garantir el subministrament d'aigua a tota la població.

Aquest migdia, l'Ajuntament de Canet de Mar també ha rebut una nota de premsa d'ADIF on s'informa que s'està restablint els trams d'infraestructura ferroviària entre Barcelona i Girona i que s'està treballant per poder retornar la circulació dels trens al seu horari habitual. De la l´línia R1 que afecta l'Estació de Canet de Mar, ADIF informa que des d'ahir 22 de gener la circulació es va restablir fins a Arenys de Mar i que s'espera que durant el dia d'avui es pugui normalitzar la circulació de trens fins a l'estació de Malgrat de Mar. Destaquen que, la principal afectació produïda en aquesta línia va ser la caiguda d'un pont entre Blanes i Tordera.

Pel que fa al tall de la N-II que es va produir ahir a la zona de l'Avinguda Castellmar de Canet de Mar, la Policia Local explica que la carretera va estar tallada fins a les 00:30h del dia d'avui i que ja es pot circular amb normalitat.

^