Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
Resposta a la informaciķ publicada en premsa en data 3/09/19
PUBLICAT Dimarts, 03.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Arran de les informacions publicades en un mitjā de comunicaciķ sobre irregularitats en assegurances i revisions d’inspecciķ tčcnica de vehicles del cos de la Policia Local, des de l’Equip de Govern volem fer els aclariments següents:

Totes les motocicletes del cos de la Policia Local han estat assegurades en tot moment. Totes han passat les revisions de taller periōdiques, d’acord amb les indicacions de quilometratge. Mancava la inspecciķ tčcnica, cosa que quedarā completament resolta aquest dijous dia 5/09/19.

Pel que fa al vehicle Quad, és cert que no hi ha asseguranįa. És un vehicle que prové de l’antiga Protecciķ Civil, que estā dipositada en un lloc tancat i en cap cas, s’ha utilitzat ni s’utilitzarā en cap servei a la via pública fins que no es determini quč se’n farā.

L’afirmaciķ que el vehicle amb distintiu K-4 tenia la ITV caducada durant la celebraciķ del festival Canet Rock, és falsa. La inspecciķ caducava el 16 de juliol i el festival va ser el dia 6.  En aquests moments, la ITV estā en regla. 

Volem aclarir que la fotografia que apareix en premsa és del vehicle K-3, propietat de l’Ajuntament, amb asseguranįa i ITV en vigor. Al peu de foto es diu que és el vehicle K-4, cosa que no és certa.


Canet de Mar, 3 de setembre de 2019

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^