ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El segon Simposi Lluís Domènech i Montaner es farà a Canet a finals de mes
PUBLICAT Dilluns, 18.03.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge simposi Lluís DomènechEl II Simposi sobre l’arquitecte, polític i intel·lectual Lluís Domènech i Montaner tindrà lloc els pròxims dies 29 i 30 de març a Canet de Mar. L’objectiu de la trobada és aprofundir sobre la vida i l’obra d’un dels personatges més determinants de la Catalunya de finals del segle XIX i inicis del XX i donar a conèixer els estudis inèdits dels experts en l’obra domenequiana.  

Durant dos dies es duran a terme un seguit d’activitats que tindran com a eix central aquest conegut personatge, des de conferències fins a visites guiades pel patrimoni domenequià de Canet de Mar. El Simposi comptarà amb les ponències de Mireia Freixa, catedràtica emèrita d’història de l’art de la Universitat de Barcelona, Antonio Sama, professor associat de la Universidad Complutense de Madrid i Sergi Alcalde, arquitecte tècnic, entre d’altres.

La trobada d’enguany pretén aprofundir en els aspectes més socials de la figura de l’arquitecte i en la importància de l’educació com a recurs per a la divulgació de la seva obra.

Les inscripcions per assistir a aquest II Simposi estan exhaurides des del 25 de febrer.

El Simposi, que té una periodicitat biennal i és de caràcter itinerant, pretén convertir-se en un punt de trobada i comunicació entre investigadors, agents i institucions interessades en el llegat d’aquest personatge.

Entre els organitzadors de la trobada hi ha la Taula Lluís Domènech i Montaner, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Canet de Mar, el Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM) i la Fundació Lluís Domènch i Montaner.

Tríptic II Simposi Lluís Domènech i Montaner

Tríptic II Simposi Lluís Domènech i Montaner

Fitxer: cedim_simposi_1903.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,77 MB

^