ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
L'Ajuntament condemna les actituds agressives i ofensives contra els menors no acompanyats
PUBLICAT Dijous, 07.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Davant l'actitud agressiva i verbalment violenta que van mostrar algunes persones dijous passat davant l'Ajuntament, contra un petit grup de menors migrats no acompanyats, des del Govern municipal les condemnem i rebutgem i fem una crida al seny i el civisme.

Les imatges que circulen massivament per les xarxes socials, posen de manifest que sota el paraigües d'una demanda de major seguretat ciutadana, fet totalment legítim, s'hi amaguen actituds xenòfobes clarament expressades per alguns dels congregats.

Per això demanem a la població que denunciï sempre que percebi actuacions delictives al municipi. La col·laboració ciutadana és indispensable per als cossos de seguretat. Però que no s'acusi sense fonaments i s'estigmatitzi col·lectius sencers només per la sensació que aquests ens generen.

Condemnem totes les actituds agressives, violentes i acusadores i demanem seny i civisme a tots els qui tenen el poder i la capacitat d'incidir en la nostra societat. Permetem-nos seguir sent el municipi integrador i acollidor que hem estat sempre.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^