Botķ que mostra/amaga menú lateral
Comunicats oficials
L'Ajuntament condemna les actituds agressives i ofensives contra els menors no acompanyats
PUBLICAT Dijous, 07.03.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Davant l'actitud agressiva i verbalment violenta que van mostrar algunes persones dijous passat davant l'Ajuntament, contra un petit grup de menors migrats no acompanyats, des del Govern municipal les condemnem i rebutgem i fem una crida al seny i el civisme.

Les imatges que circulen massivament per les xarxes socials, posen de manifest que sota el paraigües d'una demanda de major seguretat ciutadana, fet totalment legítim, s'hi amaguen actituds xenōfobes clarament expressades per alguns dels congregats.

Per aixō demanem a la poblaciķ que denunciī sempre que percebi actuacions delictives al municipi. La colˇlaboraciķ ciutadana és indispensable per als cossos de seguretat. Perō que no s'acusi sense fonaments i s'estigmatitzi colˇlectius sencers només per la sensaciķ que aquests ens generen.

Condemnem totes les actituds agressives, violentes i acusadores i demanem seny i civisme a tots els qui tenen el poder i la capacitat d'incidir en la nostra societat. Permetem-nos seguir sent el municipi integrador i acollidor que hem estat sempre.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^