ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge 27 de setembre, eleccions al Parlament de Catalunya
PUBLICAT Divendres, 25.09.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest diumenge els catalans estem convocats a les urnes per triar els nostres representants al Parlament de Catalunya. A Canet de Mar, dels 14.398 habitants censats, tenen dret a vot un total de 10.716 ciutadans, que trobem repartits en quatre col·legis electorals:

Col·legi electoralelectors amb dret de vot
Col·legi Yglesias2.524
Escola de teixits2.462
IES Lluís Domènech2.917
Escola Bressol El Palauet2.813
Total10.716

Prestaran servei durant la jornada electoral una quinzena de treballadors de l'Ajuntament de Canet de Mar, entre administratius i Policia Local.

Pel que fa al servei d'informació a la ciutadania que oferim des de Comunicació i gestió de la informació, en aquesta ocasió la nit electoral publicarem el resultat total del procés al nostre municipi. És a dir, les dades globals de participació i total de vots: escrutats, vàlids, blancs, nuls i vots de cada formació política. Dilluns a primera hora treballarem per publicar el detall de vots per col·legis i meses i farem les comparatives dels vots respecte anteriors comicis. 

Si teniu dubtes sobre qualsevol aspecte relacionat amb el procés electoral a Canet, cens, col·legis o meses, ho podeu preguntar directament als representants de l'administració o membres de les meses o també venint o trucant a l'Ajuntament durant tota la jornada, al telèfon 93 794 39 40.

A les 8.00 hores es constituiran les meses electorals i a les 9.00 s'obriran al públic els col·legis. A partir d'aquesta hora i fins a les 20.00 hores, els ciutadans poden dipositar el vot a les urnes.

Sabrem les dades de participació a les 14.00 h. a les 18.00 h. i a les 20.00 hores.


Informació sobre el procés electoral - 27S

Processos electorals (informació Àrea de Comunicació)

^