ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els Kanètics envaeixen Canet
Nova campanya de Medi Ambient
PUBLICAT Dimecres, 04.03.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament llança una nova campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva dels residus. Amb l'ajut d'uns personatges animats, els kanètics, s'estan fent arribar missatges per reforçar el que la majoria fem bé i alertar de tot allò que encara hi ha una minoria que no fa tan bé. D'aquí que l'eslògan de la campanya sigui A Canet ho fem molt bé.

Imatge Kanètic - campanya Medi AmbientCampanya de sensibilització sobre la recollida selectiva dels residus

Aquest mes de març iniciem una campanya de sensibilització sobre la recollida selectiva de residus a Canet de Mar. Amb el lema A Canet ho fem molt bé, l’objectiu que perseguim és transmetre una sèrie de missatges mitjançant uns personatges animats, els kanètics, que hem fet aparèixer sobre diferents formats com banderoles penjades als fanals, pancartes i díptics repartits a totes les cases de Canet.

Els missatges que hi trobareu tenen l’objectiu, d'una banda, de reforçar els bons resultats de la recollida selectiva que fem els ciutadans de Canet i d'una altra, indicar aquelles coses que no es fan tan bé.

Els missatges són prou clars:

  • Som un dels municipis de Catalunya amb la recollida selectiva més alta. Els ciutadans de Canet reciclem el doble de la mitjana catalana. En aquest cas es vol reforçar el fet que la ciutadania de Canet ho està fent, en general, molt bé, per augmentar l’autoestima respecte la recollida selectiva.
  • Si reciclem, estalviem recursos naturals, aigua, energia i diners i evitem contaminació, per tant, problemes de salut. Amb aquest missatge es comunica, amb poques paraules, per què és important reciclar: pel medi ambient, per reduir les despeses i per evitar problemes de salut.
  • No abandonis les escombraries. Apunta’t a la majoria i treu cada dia el que toca a la porta de casa. En aquest cas, l’objectiu és demanar a aquella minoria de la població que pugui abandonar escombraries de forma incorrecte, que no ho faci.
  • Dimecres no tot s'hi val! Només rebuig. Amb el mateix lema de campanyes anteriors, tornem a insistir respecte que el residu que es treu el dia del rebuig, que és dimecres, ha de ser només rebuig i no ha de contenir cap fracció reciclable (com orgànica, paper i cartró, envasos o vidre).
  • Utilitza la Minideixalleria del mercat municipal i la Deixalleria (hem ampliat l’horari). Es vol recordar i donar a conèixer també, el servei de deixalleria format per la Deixalleria municipal i la Minideixalleria, aquesta darrera ubicada a la Plaça Mercat. Són dos equipaments per a la recollida d’aquells residus especials (perillosos), andròmines i altres residus que generem a casa i que no es recullen al carrer. Aquest missatge s’ha ampliat amb la campanya específica sobre el servei de deixalleria que mitjançant el repartiment d’un fulletó a totes les cases i el repartiment de bidons de recollida d’oli vegetal.

Al díptic que explica la campanya s'hi acompanya l'opció de recollir una bossa reutilitzable, que porta un missatge per la reducció de residus: A Canet, volem reduir les bosses de plàstic! i que trobareu a l'OAC de l'Ajuntament, a la Casa museu i a Vil·la Flora.

Campanya Kanetics residus - 2015

Campanya Kanetics residus - 2015

Fitxer: campanya_kanetics_residus_0315.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 174.36 kB

 
Flyer campanya Medi Ambient - Kanetics oli - 2015

Flyer campanya Medi Ambient - Kanetics oli - 2015

Fitxer: flyer_kanetics_oli_0315.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 497.79 kB

^