Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament adjudica la recollida de residus i la neteja viāria a una única empresa
Nou contracte des de l'1 de gener de 2013
PUBLICAT Dimecres, 09.01.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

L’1 de gener de 2013 s’ha iniciat el nou contracte del servei de recollida de residus i de neteja viāria que ha estat concessionat a l’empresa CESPA. Si bé aquesta empresa ja fa anys que du a terme el servei de recollida de residus al municipi, ara també se li ha concedit el servei de neteja viāria. Per aixō es preveu un temps d’adaptaciķ que permeti a CESPA organitzar la nova proposta de servei, que contempla un canvi d’organitzaciķ i que pretén oferir un servei que millori l’estat de neteja de l’espai públic.

Des de l'Ajuntament demanem a la poblaciķ que es tinguin en compte aquests primers mesos d’adaptaciķ al canvi. Entre les modificacions de funcionament que hi haurā destaquem l’augment de la neteja manual, un nou equip de neteja amb aigua, la instalˇlaciķ de GPS a tots els vehicles de recollida i de neteja o la incorporaciķ en el conjunt de tasques de la neteja dels parcs i dels jardins.

Grācies al nou concurs públic i a una millor optimitzaciķ del servei, el cost global de recollida i de neteja viāria ha disminuīt respecte al que s’estava pagant fins ara. A més a més ha estat possible incloure millores i canvis que milloraran ambdķs serveis i per tant també la poblaciķ en general.

CESPA és també qui farā, a partir d'ara, el servei de recollida de trastos vells. Cal perō, avisar prčviament.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^