Botķ que mostra/amaga menú lateral
Manteniment i millora de l'entorn
Recollida de residus
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
 • Descripciķ del servei

  L'abril de 2005 Canet va comenįar a aplicar un nou model de recollida selectiva, la recollida porta a porta, que ha donat molt bons resultats. D´acord amb aquest model, els residus domiciliaris i comercials s'han de treure al carrer el dia que toqui segons el tipus de deixalles. El calendari actual de recollida dels residus domiciliaris és el següent:

  Calendari de recollida porta a porta per als particulars

  calendari porta a porta

  Aquí teniu de forma detallada el tipus de residus que pertoca a cadascuna de les fraccions:

  Informaciķ fraccions residus

  Podeu consultar aquí el calendari de recollida selectiva de residus en diferents idiomes.

  Des de l´any 2010 la recollida de residus comercials compta també amb un sistema de pagament per generaciķ, un sistema que permet calcular la taxa d´escombraries dels comerįos en funciķ de la seva generaciķ real de residus. Podeu descarregar el calendari específic de la recollida comercial mitjanįant aquest enllaį (enllaį al calendari de recollida comercial).

  La recollida porta a porta de residus de Canet ha permčs recollir selectivament més del 70% dels residus generats, una dada molt per sobre de la mitjana de Catalunya. Aquest fet demostra l´čxit del model porta a porta i situa a Canet com un referent en matčria de residus. Les darreres dades disponibles es poden consultar en aquest enllaį.

  Des de l´1 de juny de 2018 la recollida de residus i la neteja viāria municipal estan delegades al Consell Comarcal del Maresme.

  Si teniu qualsevol dubte, queixa o suggeriment relacionada amb aquests serveis, podeu trucar als telčfons 93 799 62 80 i 681229554, escriure un correu electrōnic a l´adreįa incidencies.canet@resmar.es o bé adreįar-vos a l'Ārea de Medi Ambient de l'Ajuntament.

  L'Ajuntament compta amb altres serveis específics relacionats amb la recollida de residus, com sķn:

  -    La deixalleria i la mini-deixalleria municipal
  -    El servei gratuīt de recollida a domicili de trastos vells
  -    El mercat d'intercanvi i de segona mā

  Si teniu dubtes amb algun residu podeu consultar i ajudar-nos a omplir l'espai Quč faig amb...?.

 • Informaciķ adicional

  Calendari de recollida porta a porta per als particulars

  Calendari recollida selectiva - particulars

  L'abril de 2005 Canet va comenįar a aplicar un nou model de recollida selectiva porta a porta que ha donat molt bons resultats. D'un 5% que es recollia quan hi havia els contenidors al carrer, s'ha passat a gairebé el 70%. Els residus s'han de separar als domicilis i després s'han de treure al carrer el dia que toqui segons el tipus de deixalles (calendari de recollida).

 • Documents i enllaįos
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^