Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ha delegat al Consell Comarcal la competčncia en la gestiķ de residus i neteja viāria
PUBLICAT Dilluns, 01.10.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Baldejadora per netejar carrersLa recollida de residus i la neteja viāria sķn, des de l'abril passat, competčncia del Consell Comarcal del Maresme. Així es va aprovar en sessiķ plenāria del nostre Ajuntament, a proposta de l'Ārea de Medi Ambient. El traspās és operatiu des de l'1 de juny passat.

L'execuciķ dels serveis es porta a terme mitjanįant l'empresa mixta RESMAR, participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA, d'acord amb els resultats del diāleg competitiu efectuat pel Consell Comarcal l'any 2015.

La delegaciķ de serveis al Consell Comarcal per part dels ajuntaments permet una major eficičncia dels recursos municipals, grācies als avantatges que suposa, entre d'altres, acollir-se a les condicions econōmiques obtingudes pel Consell Comarcal mitjanįant agrupaciķ de les necessitats de diversos municipis.

Amb aquesta mesura, l'Ajuntament s'allibera de les tasques més rutināries, que s'assumeixen des del Consell Comarcal, sense perdre la informaciķ detallada i la visiķ general grācies al sistema de coordinaciķ establert amb els responsables del Consell Comarcal.

Si teniu qualsevol dubte, queixa o suggeriment relacionada amb aquests serveis, podeu trucar als telčfons 93 799 62 80 i 681 22 95 54, escriure un correu electrōnic a l’adreįa incidencies.canet@resmar.es o bé adreįar-vos a l'Ārea de Medi Ambient de l’Ajuntament.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^