Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 03
pancarta 15
sant jordi
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 02
Pancarta 13
Pancarta 14
Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 06
Canet Rock 014
Pancarta 08
NOTÍCIES
Ja es pot solˇlicitar la reducciķ de la tarifa d'aigua potable
L'Ajuntament i SOREA arriben a un acord per establir uns preus reduīts, una tarifa de carācter social i sostenible en determinats casos

aixeta - imatge webDesprés de l'acord a quč van arribar l'Ajuntament i SOREA al setembre passat, aquest 2017 comencen a aplicar-se les noves tarifes als rebuts de l'aigua de les llars de Canet. Les dues parts van signar un conveni que posava fi a cinc anys de litigis i es fixaven els nous preus de l'aigua, que suposaven un augment significatiu ja aquest primer trimestre de 2017. Tot i així, es tracta de la meitat de l'import respecte la proposta inicial de SOREA.

Malgrat tot, l'augment repercutirā a totes les llars. Per aquest motiu s'ha acordat establir uns preus reduīts, una tarifa de carācter social i sostenible, a la qual poden optar:

  • Les famílies de més de tres membres que ho hagin fet constar així a SOREA.  Si la situaciķ familiar s’ha modificat, s’ha de notificar a SOREA perquč ho puguin aplicar. Aleshores s'haurā de portar a les oficines de SOREA un certificat d’empadronament colˇlectiu que s’expedeix a l’Ajuntament.
  • Els pensionistes sols o parelles de pensionistes majors de 65 anys, que compleixin els requisits econōmics per optar a la reducciķ. En aquest cas, s'ha d'omplir la solˇlicitud i lliurar-la a l’Oficina d’Atenciķ al Ciutadā de l’Ajuntament.
  • Les llars amb tres habitants no hi poden optar i tampoc els pensionistes menors de 65 anys o les llars amb menys habitants que no compleixin els requisits reflectits a la solˇlicitud.

L'ārea encarregada de valorar les solˇlicituds és Benestar Social i sķn els seus responsables els qui facilitaran a l'empresa SOREA el llistat amb les famílies a qui se'ls podrā aplicar el descompte.

A l'espai de la Finestreta digital trobareu la instāncia que s'ha de presentar i tots els documents que s'hi han d'ajuntar.

Informaciķ publicada el 28 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat