Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament arriba a un acord amb SOREA que tanca cinc anys de litigis
PUBLICAT Dimarts, 27.09.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Acord ajuntament i soreaAquesta setmana, el Govern municipal i responsables de l'empresa que té la concessiķ del servei d'aigua a Canet, SOREA, han signat un acord que posa punt i final a un llarg període de litigis i desavinences respecte a la prestaciķ d'aquest servei i les quotes que repercutien a les famílies de Canet. El conveni, que s'ha aprovat en el Ple d'aquest dijous 29 de setembre, recull un augment significatiu del preu de l'aigua a Canet, perō és la meitat de la proposta inicial de l'empresa SOREA.  Negar-nos-hi, hauria suposat inciar un nou procediment judicial que podria representar una forta despesa pel municipi. Amb aquest acord es tanquen els nou processos judicials iniciats.

Punts importants de l'acord:

•    El conveni s'ha aprovat a la sessiķ plenāria del 29 de setembre.
•    Els preus de l'aigua s'augmentaran de manera significativa perō la meitat de la proposta inicial de SOREA.
•    Hi haurā uns preus reduīts, "tarifa de carācter social i sostenible", per a jubilats amb necessitats econōmiques i famílies de més de tres membres que poden ser inferiors als pagats fins ara.
•    Aquest acord tancarā nou litigis que podrien representar una forta despesa pel municipi.
•    L'aigua en alta, que és la que abasteix des de Palafolls tots els municipis de l'Alt Maresme abans de la seva distribuciķ als usuaris, es va incrementar un 30% pel Consell Comarcal l'any 2013, tot i que a Canet encara no s'havia repercutit a l'usuari. Amb aquest acord, aquest increment no s'haurā de pagar.

Informacions relacionades


Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^