Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El model de recollida de residus de Canet s'exporta a Euskadi
PUBLICAT Dijous, 14.06.2012
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

Els dies 5, 6 i 7 de juny, Canet de Mar va ser protagonista al País Basc pel que fa al model de recollida de residus i als bons resultats que està donant.
El nostre tècnic de medi ambient va ser convidat a fer dues xerrades al País Basc. La primera el dimarts 5 de juny a les 19.00 h. a l’Ajuntament de Zumaia (Guipúzcoa), que vol implantar el model porta a porta al seu municipi de 9.000 habitants. Aquest estava dirigit a la població i hi van participar, alhora, tècnics i regidors de l’Ajuntament i la presidenta de la Mancomunitat.
L’endemà, el tècnic es va desplaçar a Sant Sebastià fins al Centre de Recursos Mediambientals de Cristina Enea convidat per l’Ajuntament d’aquesta localitat per tal de dur a terme un seminari tècnic destinat a tècnics i polítics de la província de Guipúzcoa. En aquest hi van participar regidors de l’Ajuntament de Sant Sebastià, tècnics, responsables de residus, presidents i tècnics de Mancomunitats, alcaldes i regidors de municipis de la zona.

visita responsables recollida selectiva - EuskadiFinalment, el dijous 7 de juny, ens van visitar el president, el vicegerent i el tècnic de la Mancomunitat de Sasieta que agrupa diversos municipis amb un total de 47.000 habitants, acompanyats del responsable de l’empresa concessionària de la recollida de residus d’aquesta mancomunitat. Després de la rebuda de l’alcalde, Jesús Marín, la regidora de Medi Ambient, M. Assumpció Sánchez i dels tinents d'alcalde Cati Forcano i Toni Romero, el tècnic de medi ambient i l’encarregat a Canet de la nostra empresa de recollida, els van fer una xerrada amb intercanvi d’experiències, els van ensenyar els camions i els sistemes electrònics instal·lats i que permeten fer el pagament per generació comercial i van veure en directe la recollida que es fa a la nit.
Canet de Mar és conegut també arreu per la bona gestió dels residus municipals i pel fet que la població ha aconseguit situar el nostre municipi entre els millors pel que fa a la recollida selectiva.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^