Ajuntament de Canet de Mar
pancarta 15
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 06
Pancarta 13
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 12
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 04
Pancarta 03
Canet Rock 014
Pancarta 14
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 02
sant jordi
AGENDA
Divendres, 28 de setembre de 2012  -  1/4 de 8 tarda
Presentació del llibre Un país que fa camí de David Pagès i Cassú
Pròleg de Jordi Pujol

Cartell un país que fa camíLa presentació anirà a càrrec del seu autor, l’activista cultural David Pagès i Cassú i del filòleg i historiador Jordi Manent i Tomàs.

“Un país que fa camí” és un recull de 80 articles, publicats en mitjans impresos d´àmbit comarcal i nacional, de l´any 2004 ençà, que tenen un fil conductor: contribuir a donar a conèixer –de manera amable, constructiva i positiva- Catalunya a la gent. Aquest és el punt que tenen en comú tots els escrits que hi apareixen, ordenats cronològicament dins els següents blocs: «Homenots i grans dones», «Mestres i amics», «Gironins», «Llibres», «Sortides i viatges», «Signes d´identitat» i «Un país amb arrels i futur».

[ de la introducció de David Pagès i Cassú ]


Subratllo aquesta actitud amable, constructiva i positiva. Que la tria dels personatges i els temes dels quals parla l´ajuden a explicar d´una manera molt pedagògica i que convida a participar-ne. Vegeu, si no. Què mou en Pagès a parlar de l´Ainaud? La seva generositat. O del Dr. Broggi? El seu esperit de servei a les persones. O d´en Francesc Ferrer? La intensitat del seu compromís. I així amb tants altres personatges.

També la tria dels temes més generals va en aquesta mateixa direcció: l´autoestima, la fe en el país, la sensibilitat, donar sentit a la vida, la pedagogia, la llengua, etc.

[ del pròleg de Jordi Pujol ]

Lloc: Biblioteca
Ho organitza: Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Literatura
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat