ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Xa Mostra d'Entitats
21 i 22 d'abril
PUBLICAT Dimarts, 17.04.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El proper cap de setmana, Canet viurà la festa de l'associacionisme local. Arriba la Xa Mostra d'Entitats, amb novetats i canvis respecte les anteriors edicions. Per primer cop, l'organització recau plenament en les mateixes entitats, que s'han unit en una coordinadora d'entitats, per treballar plegades en tots aquells temes que les afecten de forma col·lectiva. L'Ajuntament hi dóna suport, però és la comissió promotora de la Mostra la que encapçala el gruix de l'organització.

Cartell 10a Mostra d'Entitats 2012

Aquest 2012, tot i durar tot el cap de setmana, la Mostra concentrarà les carpes de les entitats en un únic dia i espai. Així, la plaça Universitat serà el centre d'exposició de totes les entitats, que tindran la carpa muntada només el dissabte. Allà els visitants podran observar una vegada més la quantitat i varietat d’entitats que formen part del teixit associatiu de Canet de Mar i que són les responsables de la gran quantitat activitats que s'organitzen durant tot l'any.

El diumenge estarà dedicat únicament a les activitats programades per les entitats, des de les nou del matí fins a les

sis de la tarda. Tot i centrar-se al cap de setmana, divendres al vespre tindrà lloc la presentació del llibre De la guerra de Cuba a la guerra Civil, de Xavier Mas i Jordi Amat.

La Comissió Promotora ha triat com a lema de la Mostra d’aquest any: 10 anys de mostra, la força de les entitats, per ressaltar el treball en equip necessari per portar a terme aquest esdeveniment any rere any.

Durant els dies de la Mostra podreu trobar presentacions de llibres, tallers per a tots els gustos, concerts, balls i danses o cercaviles. Hi haurà també parades de llibreters i roses per començar a celebrar la diada de Sant Jordi.

L’associacionisme és una part fonamental del dia a dia a Canet de Mar i activitats com la Mostra d’Entitats ho demostren plenament. Entreu a l'espai d'entitats, on els organitzadors han publicat el programa d'aquest any:  És Canet és Mostra

^