ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Resultats dels nostres participants al Campionat de Boccia
PUBLICAT Divendres, 29.05.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El passat 10 de maig es van celebrar al Pavelló Joan Creus de Ripollet el 5è Campionat de Catalunya infantil de Boccia i Slalom i el 2n Campionat de Catalunya Júnior de Boccia.

Dintre de les activitats extraeducatives que es fan a les instal·lacions de l´Institut Lluís Domènech i Montaner cedides gràcies al conveni signant entre l´Ajuntament i l´Institut, els nois i noies que practiquen boccia a la zona  ho poden fer els dimarts al gimnàs de l´Institut.

D´aquests nois i noies es van presentar al campionat: l´Aleix López que viu a Argentona i va quedar tercer qualificat en la categoria de boccia infantil, la Núria Serra que viu a Arenys de Mar i va quedar primera qualificada d´slalom infantil i la Teresa Puig que viu a Canet de Mar i va quedar Campiona de Catalunya 2009 i millor esportista de boccia júnior.

La boccia és un esport exclusivament paralímpic des de 1988. És un esport semblant a la Petanca i on només participen persones en cadires de rodes amb graus afectacions per paràlisi cerebral i altres minusvalies físiques severes. Es juga amb 6 boles vermelles i 6 boles blaves, un color per a cada participant, i una bola blanca (diana). L´objectiu és apropar al màxim les boles del jugador a la diana. Es pot jugar individualment, per parelles o per equips.

^