Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 08
Pancarta 14
Pancarta 01
sant jordi
Pancarta 06
Pancarta 04
Canet Rock 014
Canet Rock 014
Pancarta 11
Pancarta 07
pancarta 15
Pancarta 03
Pancarta 13
Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 09
NOTÍCIES
Asfaltament ronda Sant Jordi

El dijous 23 d'octubre es farā l´asfaltament de la ronda Sant Jordi,  i el dilluns 27 d'octubre es procedirā a realitzar la senyalitzaciķ vial del mateix tram. Ja només quedarā arreglar l´interior de la nova rotonda per poder donar per acabat el primer tram de les obres d´interconnexiķ de les xarxes d´abastament d´aigua.

Al juny van comenįar les obres per colˇlocar la canonada que unirā les xarxes d´abastament d´aigües del Maresme Nord i Aigües del Ter-Llobregat. Aquesta connexiķ de xarxes servirā per a quč el nostre municipi millori el subministrament d´aigua que havia arribat a ser deficient en moments puntuals com a conseqüčncia del mal estat de les canonades.

Per poder fer l´asfaltament de la via es mantindran els desviaments de trānsit rodat que s´han realitzat mentre duraven les obres de la mateixa ronda Sant Jordi.

Al mateix temps que s´acaba aquest primer tram, han comenįat les obres del segon tram entre Canet i Sant Pol, aquestes obres han estat adjudicades a la uniķ temporal d´empreses formada per Sorea i Emcofa. Les obres han comenįat pel tram rural entre Canet i Sant Pol.

Per veure informacions relacionades:  Inici de les obres del segon tram de la interconnexiķ d'abastament d'aigua Canet-Santa Susanna o Obres d´interconnexiķ de xarxes d´abastament del Maresme nord i Aigües Ter-Llobregat

Informaciķ publicada el 22 d'octubre de 2008
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat