ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inici de les obres del segon tram de la interconnexió d'abastament d'aigua Canet-Santa Susanna
PUBLICAT Divendres, 22.08.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

canonada aigua El segon tram de la interconnexió d'abastament d'aigua ha estat adjudicat a la unió temporal d'empreses formada per Sorea i Emcofa. Les obres es faran a la zona situada entre el Tanatori i la ronda Doctor Manresa. Al mateix temps s'estan fent una sèrie de cates per localitzar les canalitzacions dels diferents serveis.

Aquest tram forma part d'una actuació a gran escala que consisteix en la substitució de l'artèria de distribució en alta del Maresme Nord, entre Santa Susanna i Arenys de Mar, que es troba en mal estat, i la connexió de la xarxa d'abastament del Maresme Nord amb el sistema Ter-Llobregat que gestiona Aigües Ter-Llobregat.

Les obres han de permetre millorar el subministrament d'aigua als municipis d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar i Sant Pol de Mar, municipis que han patit problemes puntuals pel que fa al subministrament d'aigua com a conseqüència del mal estat de les canonades i de la manca de regulació de les instal·lacions existents.

^