ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
12.04.2008
19:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Sons de Circ
Dintre de la programació de Primavera de les Arts
Lloc
Envelat de Vil·la Flora
Organitza
Àrea de Cultura
Preu
5 euros

Aquest espectacle està produït per l'Orquestra Simfònica del Vallès, La Simfònica, i ens trasllada d'una manera sorprenent al món del circ a través de la música i l'acció.

La música en directe serà la protagonista d'aquest concert familiar que preten fer passar una estona divertida, didàctica i participativa.

Un quintet de metall (trompetes, trompa, trombó i tuba) i una bateria són els instruments d'aquesta orquestra. El cric estarà representat per acròbates i malabaristes.

El món del circ, representat d'una manera íntima amb acròbates i malabaristes, serà el fil conductor d'aquest concert, amb moments musicals entranyables, sorprenents i emocionants. Els músics es desprendran de l'etiqueta clàssica i amb un estil informal i desimbolt, faran passar una bona estona a nens i nenes.

El públic s'endinsarà i participarà en l'espectacle. En un món cada cop més virtual on la imatge té un paper protagonista, els nens i les nenes coneixeran la música en directe, i particularment els instruments de la família del vent-metall i la percussió, i als seus intèrprets.

Per a més informació sobre el Festival Primavera de les Arts Cliqueu aquí

^