ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Novena edició del festival Primavera de les Arts
A Canet, dos espectacles de circ i dos concerts del Re-percussió per l'Odèon
PUBLICAT Dimecres, 19.03.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Amb l'arribada del bon temps, ho fa també el cicle de música, teatre i dansa Primavera de les Arts. Aquest 2008 se'n celebra la novena edició i és el vuitè any que Canet hi participa.

sons de circ Aquest any som vuit els ajuntaments que programem espectacles culturals diversos dins la Primavera de les Arts. A més a més de Canet, hi trobem els dos Arenys, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol, Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta.

El festival s'ha inaugurat aquest diumenge 23 de març a Arenys de Munt i acabarà el 4 de juny a Sant Iscle.  Entre aquestes dues dates es faran a les diferents localitats, més de vint espectacles de música, dansa i teatre. 

Canet s'ha adherit al projecte de Ciutats Amigues de Circ, iniciativa de la Generalitat que vol donar suport i difusió al circ de qualitat i promoure'l en totes les seves vessants, educació, creació, difusió i exhibició.

Per aquest motiu el primer espectacle a Canet serà Sons de circ. Orquestra Simfònica del Vallès. Es farà el dissabte 12 d'abril a les set de la tarda a l'envelat de Vil·la Flora. L'entrada té un cost de 5 euros per persona.  La Simfònica ens trasllada d'una manera sorprenent al món del circ a través de la música i l'acció. La música en directe serà la protagonista del concert. Un quintet de metall (trompetes, trompa, trombó i tuba) i una bateria faran aguditzar els sentits al públic. També el moviment i l'art escènic acompanyaran el públic en aquest viatge, fent-lo endinsar i participar activament en l'espectacle.

grup 2play La segona activitat del cicle que es farà a Canet també té relació amb el circ. Es tracta de Comeback de Los 2Play, un espectacle de circ combinat amb acrobàcia i humor que es farà  el dissabte 10 de maig als jardins de Vil·la Flora, amb un preu també de 5 euros per persona. Los 2Play són quatre gimnastes de gran qualitat que faran les delícies del públic, amb salts increïbles i acrobàcies impressionants.

La nostra aportació a la Primavera de les Arts, clourà amb el segell de qualitat del Festival Re-percussió per l'Odèon. Un any més, l'Ajuntament opta per incloure aquest festival organitzat per l'ACPO al cicle comarcal.  Aquest serà el sisè Re-percussió i la participació al programa de la Primavera de les Arts es farà el divendres 6 i el dissabte 7 de juny a l'envelat de Vil·la Flora. Divendres, amb Joan Sanmartí Ensemble + Percusions de Barcelona i dissabte amb La Troba Kung-fu. Tots dos espectacles tenen un cost de 7 euros per persona.

A la resta de pobles hi trobareu espectacles també per a tots els gustos i edats. Els preus no superen els 10 euros i alguns actes són gratuïts. Entre d'altres hi trobareu òpera, amb la representació a Arenys de Munt de Madame Butterfly, dansa amb Les dones i Shakespeare i molt més, guitarra clàssica, gospel, jazz, sarsuela, teatre o titelles. Consulteu el web creat especialment per al cicle:  www.primaveradelesarts.cat.


A Canet, la venda anticipada la podeu fer a:

Centre Cívic i Cultural Vil·la Flora
El Puntdi
Riera Gavarra, s/n - Tel. 93 795 46 25

Totes les oficines de Caixa Laietana

Descomptes amb el carnet compte jove i compte jove+ de Caixa Laietana i amb el carnet jove

^