Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock 2018: informacions d'interès
PUBLICAT Dilluns, 02.07.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

De cara a la celebració del Canet Rock del dissabte 8 de juliol, us demanem que tingueu en compte les informacions següents:

- TRENS. S’incrementa la freqüència de trens a les hores punta d’arribada de dissabte tarda i de sortida diumenge al matí. Les màquines de bitllets de les estacions tindran l’opció d’un bitllet del Canet Rock, amb anada dissabte i tornada diumenge.
L’Ajuntament recomana que es vingui a Canet en tren.

Enllaç a l'horari dels trens

Les altres opcions de transport

- APARCAMENTS. S’han habilitat zones d’aparcament al Polígon industrial i a la carretera n-II. També hi ha l’aparcament de La Carbonella.

- PLATGES. Canet de Mar té una platja envejable guardonada amb la Bandera Blava, de més de 2.5 km repartits entre la platja de Canet i la del Cavaió. Us convidem a visitar-la. Sigueu respectuosos i ajudeu-nos a tenir-les en òptimes condicions.

- SEGURETAT. Seguretat Ciutadana té a punt un dispositiu especial per donar cobertura a l’esdeveniment. Així, dissabte s’establirà un CECOR (Centre de Coordinació dels Serveis de Seguretat, Mobilitat i Emergència), que es mantindrà operatiu fins diumenge. Hi intervindran la Policia Local, vigilants de l’organització, efectius de Mossos d’Esquadra, bombers i altres serveis centrals. També estan activades les policies locals de poblacions veïnes.

- SOROLL. L’alcaldessa ha signat un Decret que autoritza la suspensió provisional de l’Ordenança reguladora del soroll i les vibracions durant la celebració del Festival, ja que l’envergadura de l’esdeveniment provocarà moments d’incidència acústica al nostre municipi.

Més informació

Per informació del Festival, consulteu el web del Canet Rock

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^