ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'empresa Industrias Eléctricas Soler celebra 75 anys
PUBLICAT Dimecres, 25.04.2018
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

ies 75 anysL'empresa canetenca, que actualment lidera el sector de l'enginyeria de calor elèctric per a aplicacions industrials, celebra els seus 75 d'història. Coneguda a Canet com "les elèctriques", l'origen d'aquesta empresa es remunta a la fi de la dècada dels anys 30, en ple conflicte militar a Espanya, moment d'escassedat de primeres matèries i per tant, de naixement de la necessitat de reparar i recuperar aparells elèctrics.

Així, l'any 1943 Juan Soler Torroella crea Industrias Eléctricas Soler, S.A., que fabrica resistències elèctriques per a la reparació de petits electrodomèstics i equips de calor industrial. Als anys 50 es registra la marca comercial IES, que és la que tots coneixem i hem vist en els seus productes i materials. També és la marca que hem pogut veure a l'equipació del pilot de motos Joan Pedrero, a qui l'empresa patrocina des de fa uns anys.

Des de 2005 Joan Ignasi Soler, nét del fundador, és director general de l'empresa. Actualment IES està present a més de 30 països i és líder del seu sector. Desenvolupa solucions per cobrir les més complexes necessitats del mercat, amb una notable presència en els sectors energètic, ferroviari, alimentació, petroquímic, naval, obra civil, construcció... La direcció de l'empresa agraeix la confiança dipositada en l'equip humà d'IES. Per molts anys!

^