Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les sessions ordināries del Ple es faran a partir d'ara els mesos parells
PUBLICAT Dimarts, 17.04.2018
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

A la darrera sessiķ de 29 de marį, el Ple de l'Ajuntament va acordar modificar la periodificaciķ de sessions de celebraciķ dels plens. A la sessiķ extraordināria del 30 de juny de 2015 es va acordar que els plens fossin cada dos mesos, el darrer dijous no festiu dels mesos senars. Ara, per tal d'aconseguir un funcionament més eficaį i eficient de l'Administraciķ local, s'ha aprovat fer un canvi en les dates de celebraciķ dels plens.

Així, per 10 vots a favor (dels cārrecs del Govern municipal) i 7 vots en contra (dels cārrecs dels grups a l'oposiciķ), s'ha acordat que les sessions ordināries del Ple de la corporaciķ, es convocaran amb carācter bimensual i tindran lloc el darrer dijous hābil dels mesos de febrer, abril, juny, setembre (en substituciķ de la sessiķ que s'hauria de fer durant el mes d'agost) i octubre, exceptuant la sessiķ ordināria del mes de desembre que serā el tercer dijous hābil, a les 20.30 hores, en el Salķ de Sessions de l'Ajuntament o al lloc habilitat a l'efecte. 

També s'ha autoritzat l'alcaldessa perquč pugui modificar, mitjanįant resoluciķ, el dia de la sessiķ ordināria en cas que sigui vigília de festiu, per dur-la a terme la setmana anterior o posterior al dia que correspondria.

El Ple estā compost pels cārrecs electes dels grups municipals que han obtingut representaciķ a les eleccions municipals del Mandat en curs i és presidit per l'alcalde o alcaldessa. La periodicitat i la retribuciķ que perceben els cārrecs per assistir-hi la fixa el propi plenari. Les sessions ordināries sķn les que es fixen com a habituals tot i que en determinats casos se celebren sessions extraordināries.

Actes i convocatōries de Ple

Composiciķ del consistori

Portal de transparčncia

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^