ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Cap de setmana d'Esport i premis
PUBLICAT Dijous, 30.11.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El cap de setmana passat va tenir lloc la I jornada de l'Esport i la Participació, que va culminar amb la celebració de la Nit l’Esport. Aquí teniu la relació de premiats:

Premi PROMOCIÓ DE L'ESPORT BASE:
El guanyador d'aquesta categoria va ser el Club Patinatge Artístic Canet, que en els últims anys ha aconseguit un total de 30 podis i 26 ascensos de categoria. En aquesta categoria va resultar nominat el Canet Futbol Sala, per la seva tasca de treball continuada durant anys. Es va donar un premi especial a la Penya barcelonista de Canet, en motiu del seu XXV aniversari i per la seva tasca de mantenir viu l’esperit de la penya durant tots aquests anys.

Premi a la TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL
Aquest premi va anar a parar a la Cristina Soler, per la seva trajectòria durant tots els seus anys de competició i els seus títols a nivell de Catalunya i Espanya en la modalitat de Botxes. Els nominats a aquest premi van ser també Josep Maria Moreno i José Antonio Maynat, per la seva participació al Club d’escacs de Canet, ja que són dos pilars clau dins del club.
Es va fer una menció especial a José Antonio Maynat pare, que ens va deixar el passat 2 d’abril a l’edat de 82 anys, per ser el jugador més veterà del Club d’Escacs Canet.

Premi a la PROJECCIÓ EXTERIOR
Dins d’aquesta categoria el guanyador va ser el corredor de motos Joan Pedrero, tant per la seva carrera professional com pels seus resultats a les competicions i les seves repetides participacions al Rallie Dakar. També estaven nominades la Judoka marta Alonso i la triatleta Andrea López, dues joves que destaquen en els seus respectius esports.
Va tenir un premi especial el Club Esportiu Muay Thai Bangkok, per mantenir pràctiques esportives relacionades amb les arts marcials i la boxa.

Premi a l’ENTITAT SOLIDÀRIA
El premiat dins d’aquesta categoria va ser Triesport Canet, per la seva constant col·laboració amb esdeveniments i entitats solidàries locals. Els nominats van ser el Canet Futbol Sala i el Club Bàsquet Canet, per la seva participació a la campanya “Per nadal cap nen sense joguina”.
Va tenir un premi especial la patinadora Carolina Pottiez Gutiérrez, d’onze anys, que ho ha guanyat tot en la seva categoria.

Premi al MILLOR EQUIP MASCULÍ
Va emportar-se aquest guardó l'Equip SUB23 del Club Atletisme Sport Canet, campió de Catalunya de cros. Nominats: el Club d’Escacs Canet i Club Billar Canet, pels títols aconseguits durant la temporada 2016-2017.

Premi al  MILLOR EQUIP FEMENÍ
El guanyador dins d’aquesta categoria va ser l’Equip Sènior del Club Voleibol Canet, per la gran temporada 2016-2017. Nominat: Club Bàsquet Canet, per la seva promoció de la pràctica esportiva dels equips femenins.
Es va otorgar un premi especial a l’AMPA de l'Institut Lluís Domènech i Montaner Equips de Voleibol, per haver aconseguit, amb la seva participació, que cada vegada hi hagi més equips d’aquesta disciplina que participin als campionats organitzats pel Consell Comarcal del Maresme.

Premi al MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ
L'atleta Ibrahim Ezzaydouni, sots campió d’Espanya de 300 metres obstacles i millor marca espanyola de l’any amb 8’18”.
Nominats: l'atleta Alex Arellano, el lluitador Yones Orfi  i el tennista Ignasi Forcano.

Premi a la MILLOR ESPORTISTA FEMENINA
La triatleta Andrea López, per la seva espectacular temporada 2016-2017. Nominatdes: la patinadora Carolina Pottiez Gutiérrez i l’atleta Carmen Montserrat Perez Merino.

Nit Esport premis  Nit de l'Esport 17

^