Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els centres docents obren portes a alumnes i famílies
PUBLICAT Dijous, 16.02.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic

portes obertes Escola MisericòrdiaQuan som a punt d'iniciar el període de preinscripció a les escoles d'educació infantil, primària i secundària, els centres docents de Canet fan jornades de portes obertes per mostrar als futurs alumnes i les seves famílies, què fan, quin projecte educatiu tenen i com són les seves aules i instal·lacions.

Aquest diumenge passat ho va fer l'Escola Misericòrdia. Una jornada molt concorreguda i tot i que el temps no va acompanyar, va ser un èxit d'assistència. El centre va obrir portes a les 10.15 hores i a les 10.30 es va fer una xerrada informativa per explicar a les famílies la línia metodològica de l'escola. La xerrada anava acompanyada del vídeo promocional del centre.

Posteriorment van poder visitar  les instal.lacions de l'escola, amb aturada especial al gimnàs, on s'hi van instal·lar inflables per als més petits. També van poder entrar a les aules d'informàtica, el laboratori, el menjador, la sala de psicomotricitat, l'aula de música, la d'anglès, la biblioteca i les aules dels diferents grups de classe.

Els alumnes de cicle superior hi van col·laborar activament. Van fer demostracions de diferents activitats que ells mateixos porten a terme a l'escola: experiments al laboratori, peces musicals amb xilòfons i metal·lòfons, activitats a l'aula d'informàtica i petits diàlegs en llengua anglesa. Paral.lelament va haver-hi l'actuació d'un grup d'animació, perquè els més petits s'ho passessin d'allò més bé.

De cara a les properes setmanes estan previstes noves jornades als diversos centres educatius del municipi. Consulteu l'agenda i el cartell que l'Àrea d'Educació ha editat per fer-ne difusió.

Cartell portes obertes centres educatius - 2017

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^