Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 13
Pancarta 14
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 04
pancarta 15
Pancarta 01
Canet Rock 014
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 07
sant jordi
Pancarta 08
AGENDA
Diumenge, 22 de gener de 2017  -  12 h migdia
Presentació del llibre “Ramon Llull. Llibre de viatge” de Sònia Casas Codinach
Activitat de l'Any literari Ramon Llull 2015-2016

Ramon Llull va ser un pensador i escriptor de primer ordre i un viatger incansable que va recórrer la Mediterrània de l´edat mitjana d´un extrem a l´altre. Les ciutats que aquest català de Mallorca va visitar són el teló de fons d´aquest quadern, en un viatge físic i al·legòric a través del seu pensament, la seva vida i la seva obra literària.

Il·lustracions inspirades en les miniatures gòtiques del Breviculum de Karlsruhe, i un Llull que ens parla i interpel·la en primera persona, conviden a que el lector s´aproximi a l´intens periple vital d´aquest savi medieval de forma amena i, alhora, històricament rigorosa.

Il·lustracions de: Sagar Fornies, Fabio Castro, Manu Ripoll

Editat per: Marta Vidal Rodríguez

Sagar, Fabio Castro, Manu Ripoll (il·lustracions) i Sònia Casas (text)

Sagar Fornies (Osca, 1974) és un artista aragonès que viu a Barcelona. Autor de nombrosos còmics, carnets de viatge i novel·les gràfiques, forma part del col·lectiu Urban Sketchers, del qual n´és un membre destacat. També ha treballat en el camp de la publicitat i de l´escenografia. Entre les seves obres més recents hi ha la novel·la gràfica Barcelona, los vagabundos de la chatarra (amb guió de Jorge Carrión) i el carnet de viatge Barcelona, A Travel Notebook. http://sagarfornies.blogspot.com.es

Sònia Casas Codinach (Barcelona, 1977) és periodista i cap de redacció de la revista Sàpiens. Ha publicat desenes de reportatges relacionats amb la història, molts d'ells vinculats a l'Edat Mitjana i a la figura de Ramon Llull. També col·labora en diverses ràdios i revistes i ha presentat el programa de televisió Pintant el gris, emès per la Xarxa de Televisions Locals. Abans de dedicar-se a narrar el passat, va explicar el present com a corresponsal de Catalunya Ràdio a l'Amèrica Llatina i com a reportera de televisió per a TV3 i la CNN en espanyol. És autora del llibre El món actual: a la recerca d'una nova societat, dins de la col·lecció Història de la Humanitat i la Llibertat (2014).

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet

Lloc: Sala Cultural Ramon de Capmany
Ho organitza: Plataforma per la Llengua Canet de Mar. Amb la col·laboració de Sàlvia
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Literatura
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat