ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet Rock 016, prova superada
PUBLICAT Dijous, 07.07.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Canet de Mar ha viscut per tercer any consecutiu la celebració del Canet Rock. La valoració i les xifres del festival pròpiament dit, la deixem per l'empresa organitzadora, però veient el gruix d'assistència, el bon ambient i l'excel·lent sintonia entre músics i públic, ens avancem a fer pública la nostra satisfacció pel resultat d'aquesta edició. 

L'Ajuntament de Canet ha estat durant molts mesos treballant per garantir els aspectes que ens afectaven directament, és a dir, espais, seguretat, circulació i en definitiva tot el que suposa la vinguda sobtada de 20.000 persones al terme municipal i que s'afegeixen als més de 14.000 habitants de la vila. Juntament amb l'Ajuntament d'Arenys de Mar, municipi on s'ubica el Pla d'en Sala, i tots els agents i institucions implicades, hem establert un grup de coordinació que ha mantingut trobades periòdiques durant tot aquest temps per no deixar-nos cap detall per resoldre. 

Canet Rock 016  Canet Rock 016

El dia va ser llarg i també ho fou la nit. Des de primeres hores del matí de dissabte es va notar l'arribada de persones a Canet, moltes en vehicles privats però també moltes més en tren. Renfe va augmentar el nombre de convois durant la tarda de dissabte i les primeres hores de diumenge. Els assistents van anar arribant doncs, de forma continuada però sense aglomeracions importants.

Les Alcaldies de Canet i Arenys van ser-hi presents per rebre les autoritats que donen suport a la celebració d'actes d'aquesta envergadura. Així van acompanyar-nos, entre d'altres Marta Vilalta, directora general de Joventut, Gerard Gómez del Moral, diputat al Parlament, Domènec Ballester, director del Carnet Jove i Xavier Díaz, director de l'Institut Català de les empreses culturals. També va ser un honor que ho fes Carme Forcadell, presidenta del Parlament de Catalunya, que va gaudir especialment amb Manel, un dels seus grups favorits. Al Canet Rock ens hem trobat amb artistes, cantants i professionals del periodisme i la cultura que no han deixat passar l'oportunitat de visitar Canet.

Canet Rock 016 - alcaldesses i regidors de Canet i Arenys amb Carme Forcadell  Canet Rock 016

Des d'aquest consistori doncs, volem agrair la implicació i la dedicació de tothom, empresa organitzadora, institucions i col·lectius, treballadors, músics, públic visitant i població de Canet de Mar. Estem molt satisfets i agraïts per com ha anat el festival. L'Alcaldia ha rebut, de part dels comandaments dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial d'Arenys de Mar, l'agraïment per l'esforç i la disponibilitat de tots els efectius que varen participar en el dispositiu del Canet Rock 016. En especial s'han felicitat per la implicació dels membres dels cossos de policia dels municipis d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Pineda, Sant Pol i Calella. Han volgut fer un agraïment especial al caporal David Díaz, que és cap accidental de la Policia Local de Canet, pel seu intens treball per garantir l'èxit d'aquest esdeveniment.

Aquí teniu l'enllaç amb les imatges que hem pres des de Comunicació i que hem publicat a les xarxes socials:

Canet Rock 016

^