ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Informacions d´interès: RENFE, estacionaments i seguretat
PUBLICAT Dilluns, 27.06.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

De cara a la celebració del Canet Rock d’aquest dissabte, 2 de juliol, tingueu en compte les informacions següents:

- TRENS. S’incrementa la freqüència de trens a les hores punta d’arribada de dissabte tarda i de sortida diumenge al matí. Les màquines de bitllets de les estacions tindran l’opció d’un bitllet del Canet Rock, amb anada dissabte i tornada diumenge.
L’Ajuntament recomana que es vingui a Canet en tren.

- APARCAMENTS. S’han habilitat zones d’aparcament al Polígon industrial i a la carretera n-II. També hi ha l’aparcament de La Carbonella.

- PLATGES. Canet de Mar té una platja envejable de més de 2.5 km repartits entre la platja de Canet i la del Cavaió. Us convidem a visitar-la. Sigueu respectuosos i ajudeu-nos a tenir-les en òptimes condicions.

- SEGURETAT. Seguretat Ciutadana té a punt un dispositiu especial per donar cobertura a l’esdeveniment. Així, dissabte s’establirà un CECOR (Centre de Coordinació dels Serveis de Seguretat, Mobilitat i Emergència), que es mantindrà operatiu fins diumenge. Hi intervindran la Policia Local, vigilants de l’organització, efectius de Mossos d’Esquadra, bombers i altres serveis centrals. També estan activades les policies locals de Sant Pol de Mar, Calella, Arenys de Mar i Arenys de Munt.

- SOROLL. L’alcaldessa ha signat un Decret que autoritza la suspensió provisional de l’Ordenança reguladora del soroll i les vibracions durant la celebració del Festival, ja que l’envergadura de l’esdeveniment provocarà moments d’incidència acústica al nostre municipi.

aparcaments Canet Rock - 2016

Més informació

^