ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els jardiners de l'Ajuntament rehabiliten la rotonda nord d'accés a l'autopista
PUBLICAT Divendres, 06.05.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Obres jardineria rotonda sortida autopista - abril 2016El servei municipal de jardineria, adscrit a l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Canet de Mar,  ha rehabilitat la rotonda nord d’accés a l’autopista.

La rehabilitació ha estat integral i ha comportat la modificació del perfil de la rotonda, d’aquesta manera es permetrà una major visibilitat per part dels cotxes que hi circulen i el pas per la rotonda serà més segur.

Aquesta rehabilitació s’ha fet seguint criteris de sostenibilitat i de baix manteniment. És per això que  s’ha reformat tot el reg, instal•lant reg automàtic gota a gota; s’ha estès manta antiherbes i s’hi ha plantat especies vegetals de baix consum d’aigua i sense plagues ni malures.

El disseny i l’execució dels treballs de rehabilitació han estat duts a terme pel personal municipal de jardineria propi de l’Ajuntament. Felicitem àmpliament la tasca desenvolupada pels nostres jardiners, ja que l’han hagut de combinar amb el gran número de treballs del dia a dia dels nostres jardins.

^