ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El desplegament de la tecnologia 4G pot donar problemes amb la TDT
PUBLICAT Dimarts, 19.04.2016
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Imatge llega 800 - 4GCom ja va passar fa uns mesos, les companyies telefòniques adjudicatàries del desplegament de la tecnologia 4G, estan instal·lant antenes de telefonia mòbil a diferents punts del territori. Les emisions de telefonia mòbil 4G es produeixen a la banda adjacent a la de la TDT i això pot fer que la recepció de la televisió pugui veure's afectada en alguns edificis pròxims a les antenes. 
Tots els veïns que tinguin problemes amb la recepció del senyal de la Televisió Digital Terrestre, podeu trucar al telèfon 900 833 999 i us instal·laran gratuïtament un filtre perquè pugueu seguir veient la televisió amb normalitat.
Per tal de garantir els drets dels usuaris, el Ministerio de Industria, Energía y Turismo a través de la Secretaría de Estado de Telecomunicaciones y para la Sociedad de la Información, resoldrà les reclamacions i les queixes a través d'aquest mateix telèfon, o bé a través del formulari que trobareu al web www.llega800.es.

També ens han facilitat el contacte amb l'oficina de Atención al Usuario de Telecomunicaciones, a través dels telèfons 901 33 66 99 i 968 010 362 o de la pàgina web www.usuariosteleco.es

^