Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Recursos de garantia juvenil, una sortida per a joves d'entre 16 i 29 anys
PUBLICAT Dijous, 11.02.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

jovesLa Uniķ Europea ha posat en marxa la Garantia Juvenil, una iniciativa que s'adreįa a joves d'entre 16 i 29 anys que no estudien ni tampoc treballen perō tenen inquietuds, ganes i necessitat d'inserir-se laboralment. El Consell Comarcal del Maresme és qui gestiona les accions que els joves poden fer a la nostra comarca des d'aquest programa. A través de les ārees de Joventut i Promociķ Econōmica, tots aquells que hi estigueu interessats, podeu adherir-vos-hi i comenįar a utilitzar tots els recursos que la Garantia Juvenil ofereix.

Només els joves que estiguin inscrits a la Garantia Juvenil poden accedir als recursos oferts. Per aixō, cal que us adreceu a Vilˇla Flora i a través de Joventut i Promociķ Econōmica, formalitzeu la vostra inscripciķ.

Els requisits per poder inscriure's sķn els següents:

  • Tenir la nacionalitat espanyola, ser ciutadā/na de la Uniķ Europea o tenir autoritzaciķ per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.
  • Estar empadronat/da a qualsevol municipi de Catalunya.
  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • Estar a l'atur i no haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de la inscripciķ.
  • No estar estudiant o fent formaciķ, ni haver rebut accions educatives / formatives de més de 40 hores mesuals en els 90 / 30 dies naturals anteriors a la data de la inscripciķ.

La gamma de recursos és molt āmplia i es dirigeix tant a joves que no tinguin l’ESO com a joves universitaris. Cal destacar que hi ha una línia molt important de subvencions per a joves emprenedors/es.

Vegeu el quadre de recursos al Maresme: 

Quadre resum garantia juvenil

Quadre resum garantia juvenil

Fitxer: Quadre_Resum_Recursos_Garantia_Juvenil.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 365,59 kB

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^