Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 09
Pancarta 14
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 13
pancarta 15
Canet Rock 014
sant jordi
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 10
Canet Rock 014
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 07
NOTÍCIES
Representants de l'Ajuntament de Calonge visiten Canet, interessats en el nostre sistema porta a porta

visita Ajuntament Calonge - febrer 2016El passat divendres 5 de febrer de 2016 ens van visitar representants de l’Ajuntament de Calonge, interessats en el sistema de recollida de residus porta a porta de Canet de Mar. Van venir el regidor responsable de la gestió municipal de residus, el cap de Serveis i la tècnica de Medi Ambient d'aquest Ajuntament. Durant més de dues hores se’ls va fer una descripció detallada del funcionament del servei de recollida, explicant-los tot el que funciona correctament, però també les incidències derivades d’actuacions incíviques i quina resposta donem des de l’Ajuntament.

Els representants del consistori ampurdanès, van estar molt interessats en tots els aspectes del servei de recollida, en l'organització del servei, el seu dimensionament, les campanyes de sensibilització, els resultats de recollida i també en quins han estat els actes incívics detectats. Però també van voler conèixer la percepció política i com havia anat la implantació i la resposta ciutadana. La nostra alcaldessa, Blanca Arbell, així com el regidor de Medi Ambient i 1r tinent d'alcalde, Jesús Marín, van intervenir a la reunió per tal de donar aquesta visió política.

És habitual que entre els ajuntaments ens ajudem i visitem experiències reals per tal de millorar qualsevol aspecte de la gestió municipal. De les experiències reals és, segurament, del que millor s’aprèn i entre els ajuntaments aprofitem la feina feta.  A Canet ja ens han visitat molts ajuntaments, mancomunitats i altres ens de l’administració encarregada de la recollida de residus, tant de Catalunya com de fora (País Basc, Balears) fet que evidencia que el que estem fent a Canet amb els residus es coneix arreu. Un altre exemple proper és la visita de 19 portuguesos a Canet per conèixer, també, el sistema de recollida porta a porta i que es farà aquest mes de febrer.

Informació publicada el 8 de febrer de 2016
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat