X
1a finestra emergent - portada
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut organitza tallers i teatre pels alumnes de secundària
PUBLICAT Dijous, 14.01.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Joventut ha organitzat de nou una sortida al teatre amb alumnes de segon d'ESO dels centres de secundària de Canet. L'escenari de l'envelat de Vil·la Flora es va convertir de nou al desembre en un espai de denúncia de la violència en l'àmbit adolescent. Ja n'hi ha prou ... ! és una obra de teatre pensada perquè els adolescents reflexionin sobre l'entorn violent que els pot envoltar en els diferents àmbits de la seva vida, familiar, d'amistats, escolar o a través de mitjans i entorn social en general.

L'obra la representa de nou la companyia Teatracció, que treballa la prevenció de la violència en aquests àmbits d'influència per a joves i adolescents. Partint de la representació de diferents situacions, nois i noies poden veure quines són les principals reaccions que es poden generar. L'equip d'actors rep formació específica des del punt de vista psicològic i pedagògic i en l'elaboració i l'actualització dels continguts hi col·laboren també especialistes en mediació. Hi han participat uns 180 alumnes de segon d'ESO dels centres Lluís Domènech i Montaner, Col·legi Yglesias i Secció d'Institut de Canet.

Després de la representació es du a terme un debat en què participen activament els joves.

Taller JoventutNo estudiïs més, estudia millor

Un altre acció que l'Ajuntament organitza a través de Joventut de forma puntual però continuada, és el taller No estudiïs més, estudia millor. En aquesta ocasió es tracta d'oferir tècniques d'estudi per millorar el rendiment acadèmic a joves estudiants de 3r d'ESO. Anteriorment, el taller s'havia fer a La Masoveria, però en aquesta ocasió s'està anant als centres. Aquest gener ja s'ha dut a terme el primer a l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^