Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 14
Pancarta 12
Pancarta 11
Canet Rock 014
sant jordi
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 09
Pancarta 04
Canet Rock 014
Pancarta 13
Pancarta 05
pancarta 15
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 07
NOTÍCIES
Joventut organitza tallers i teatre pels alumnes de secundària
Joventut ha organitzat de nou una sortida al teatre amb alumnes de segon d'ESO dels centres de secundària de Canet. L'escenari de l'envelat de Vil·la Flora es va convertir de nou al desembre en un espai de denúncia de la violència en l'àmbit adolescent. Ja n'hi ha prou ... ! és una obra de teatre pensada perquè els adolescents reflexionin sobre l'entorn violent que els pot envoltar en els diferents àmbits de la seva vida, familiar, d'amistats, escolar o a través de mitjans i entorn social en general.

L'obra la representa de nou la companyia Teatracció, que treballa la prevenció de la violència en aquests àmbits d'influència per a joves i adolescents. Partint de la representació de diferents situacions, nois i noies poden veure quines són les principals reaccions que es poden generar. L'equip d'actors rep formació específica des del punt de vista psicològic i pedagògic i en l'elaboració i l'actualització dels continguts hi col·laboren també especialistes en mediació. Hi han participat uns 180 alumnes de segon d'ESO dels centres Lluís Domènech i Montaner, Col·legi Yglesias i Secció d'Institut de Canet.

Després de la representació es du a terme un debat en què participen activament els joves.

Taller JoventutNo estudiïs més, estudia millor

Un altre acció que l'Ajuntament organitza a través de Joventut de forma puntual però continuada, és el taller No estudiïs més, estudia millor. En aquesta ocasió es tracta d'oferir tècniques d'estudi per millorar el rendiment acadèmic a joves estudiants de 3r d'ESO. Anteriorment, el taller s'havia fer a La Masoveria, però en aquesta ocasió s'està anant als centres. Aquest gener ja s'ha dut a terme el primer a l'Institut Lluís Domènech i Montaner.

Informació publicada el 14 de gener de 2016
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat