Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Joventut organitza tallers i teatre pels alumnes de secundāria
PUBLICAT Dijous, 14.01.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Joventut ha organitzat de nou una sortida al teatre amb alumnes de segon d'ESO dels centres de secundāria de Canet. L'escenari de l'envelat de Vilˇla Flora es va convertir de nou al desembre en un espai de denúncia de la violčncia en l'āmbit adolescent. Ja n'hi ha prou ... ! és una obra de teatre pensada perquč els adolescents reflexionin sobre l'entorn violent que els pot envoltar en els diferents āmbits de la seva vida, familiar, d'amistats, escolar o a través de mitjans i entorn social en general.

L'obra la representa de nou la companyia Teatracciķ, que treballa la prevenciķ de la violčncia en aquests āmbits d'influčncia per a joves i adolescents. Partint de la representaciķ de diferents situacions, nois i noies poden veure quines sķn les principals reaccions que es poden generar. L'equip d'actors rep formaciķ específica des del punt de vista psicolōgic i pedagōgic i en l'elaboraciķ i l'actualitzaciķ dels continguts hi colˇlaboren també especialistes en mediaciķ. Hi han participat uns 180 alumnes de segon d'ESO dels centres Lluís Domčnech i Montaner, Colˇlegi Yglesias i Secciķ d'Institut de Canet.

Després de la representaciķ es du a terme un debat en quč participen activament els joves.

Taller JoventutNo estudiīs més, estudia millor

Un altre acciķ que l'Ajuntament organitza a través de Joventut de forma puntual perō continuada, és el taller No estudiīs més, estudia millor. En aquesta ocasiķ es tracta d'oferir tčcniques d'estudi per millorar el rendiment acadčmic a joves estudiants de 3r d'ESO. Anteriorment, el taller s'havia fer a La Masoveria, perō en aquesta ocasiķ s'estā anant als centres. Aquest gener ja s'ha dut a terme el primer a l'Institut Lluís Domčnech i Montaner.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^