Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 06
Pancarta 10
Canet Rock 014
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 14
sant jordi
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 13
Canet Rock 014
Pancarta 11
Pancarta 02
pancarta 15
Pancarta 09
NOTÍCIES
Ens visita Rafael Homet, diputat d'Educaciķ de la Diputaciķ de Barcelona

visita diputat Rafael HometAquest dimecres hem rebut la visita del diputat delegat de les ārees d'Educaciķ i TIC de la Diputaciķ de Barcelona, Rafael Homet. Es tractava d'una primera presa de contacte, ja que Homet és nou en el cārrec i estā fent un recorregut pel territori que és objecte del seu āmbit. Per aquest motiu, era visita obligada la del Centre de Recerca i Transferčncia en Tecnologia Tčxtil (CRTTT), l'antiga Escola Universitāria d'Enginyeria Tčcnica en Teixit de Punt. 

L'alcaldessa Blanca Arbell ha estat convidada a la trobada, que s'ha fet directament al CRTTT i ha participat a la visita que el director del Centre, Miquel Soler, ha ofert al diputat i els seus acompanyants per les instalˇlacions del l'equipament, que avui acull també el cicle formatiu de grau mitjā de confecciķ i moda, dins el programa de formaciķ professional dual, és a dir, que combina educaciķ i formaciķ empresarial. Precisament aquest és l'objectiu que persegueixen tant  la Diputaciķ com l'Ajuntament, és a dir, establir i desenvolupar programes que contemplin els dos vessants que sempre han caracteritzat l'Escola de Teixits, la formaciķ i la seva vinculaciķ directa amb l'empresa.

visita diputat Rafael HometA la reuniķ de treball que s'ha fet posteriorment a l'Ajuntament, a la qual ha assistit també el regidor d'Educaciķ, Lluís Llovet, ha quedat palesa aquesta necessitat de treballar plegats en la cerca d'estratčgies conjuntes per aconseguir els objectius comuns, que passen per aconseguir un centre de formaciķ a Canet que doni cobertura a tot l'Alt Maresme i potenciar la formaciķ a tots els nivells, essent prioritāria la reducciķ de l'abandonament escolar prematur i la vinculaciķ amb el teixit empresarial. De fet, el CRTTT centra actualment bona part de la seva tasca, en el desenvolupament de prototips i productes solˇlicitats per empreses de diferents āmbits, com l'automociķ, la sanitat, l'aeronāutica o l'esport d'alt rendiment. Es tracta d'aconseguir un intercanvi de coneixement, partint de noves dināmiques de colˇlaboraciķ per ésser coherents amb les necessitats del segle XXI.

Informaciķ publicada el 21 d'octubre de 2015
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat