Ajuntament de Canet de Mar
Canet Rock 014
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 10
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 13
Pancarta 09
pancarta 15
Pancarta 03
sant jordi
Canet Rock 014
Pancarta 14
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 07
COMUNICATS OFICIALS
L'Ajuntament garanteix la seguretat ciutadana pel festival Canet Rock 015

Arran de les notícies aparegudes aquests darrers dies, l’Ajuntament vol transmetre a la poblaciķ, els visitants i els assistents al festival Canet Rock 015, que celebrem aquest dissabte, 4 de juliol, un missatge de tranquilˇlitat respecte al dispositiu de seguretat que donarā cobertura a tot l’esdeveniment.

La seguretat estā garantida i no hi haurā cap mancanįa en aquest sentit en tota la durada del festival, d’acord amb el que ja estava previst quan es va muntar el dispositiu de seguretat.

L’Alcaldia ha rebut aquest dijous, 48 hores abans de l’inici del dispositiu de seguretat, un escrit dels membres del cos de la Policia Local de Canet que es prestaven voluntāriament al servei extraordinari pel Canet Rock, notificant la seva negativa en bloc a assistir-hi. 

Davant d’aquesta notificaciķ, l’Alcaldia, per garantir el dispositiu, ha solˇlicitat colˇlaboraciķ a la Conselleria d’Interior, que s’ha compromčs amb Canet a cobrir l’esdeveniment amb efectius del cos de Mossos d’Esquadra.  

La negociaciķ pel conveni colˇlectiu dels treballadors fa anys que s’estā duent a terme. Cal una revisiķ,  perquč aspectes com ara el pagament de serveis extraordinaris fet fins ara, comptin amb un informe favorable de la Intervenciķ municipal, ja que amb l’actual conveni no hi ha empara legal. L’Equip de Govern ha manifestat el compromís de resoldre aquest conflicte, perō malgrat els esforįos que s’han dut a terme, també per part de l’actual regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Marín, no ha estat possible evitar aquesta mesura de forįa en una situaciķ en quč la seguretat pública és prioritāria. 

En cap cas posem en dubte la professionalitat de la plantilla de la Policia Local de Canet. En breu estem convenįuts que arribarem a un acord que ens permetrā treballar amb tranquilˇlitat i avinenįa.
 

Notícia del 4/7/15 - Acord i resoluciķ conflicte amb la Policia Local

Informaciķ publicada el 3 de juliol de 2015
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat