Ajuntament de Canet de Mar
Pancarta 07
Canet Rock 014
Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 11
Canet Rock 014
Pancarta 04
Pancarta 02
Pancarta 06
Pancarta 14
Pancarta 13
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 12
sant jordi
pancarta 15
Pancarta 01
Pancarta 05
NOTÍCIES
Les parelles lingüístiques comencen a conversar

Dijous passat, dia 20 de gener, el nou Secretari General de Política Lingüística, Miquel Pueyo, va fer una conferència a l'Aula Magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt.

Una vuitantena de persones van escoltar les paraules de Pueyo sobre la situació actual i l'ús social de la nostra llengua. L'acompanyaven l'alcalde Joaquim Mas, el tinent d'alcalde de Comunicació i Cultura Òscar Figuerola i el president del Consorci per a la Normalització Lingüística Antoni Civit.

voluntaris per la llenguaPlegats van presentar les 12 parelles de voluntaris lingüístics que conversaran en català durant les pròximes setmanes. Uns, catalanoparlants, l'ensenyaran i els altres, la majoria nouvinguts, tenen un gran interès a poder-se expressar en català.

Després, tots els assistents a la conferència van anar fins a la Sala Municipal d'Exposicions per inaugurar l'exposició de la Plataforma per la llengua "la llengua en l'etiquetatge de les grans marques".

voluntaris per la llenguaL'exposició la formen uns panells que expliquen, de manera molt gràfica, com les grans marques comercials etiqueten els seus productes en llengües que, en moltes ocasions, tenen menys parlants que el català. I aquest etiquetatge no el trobem en la nostra llengua.

L'exposició és oberta al públic cada dia de 19.00 a 21.00 hores i el diumenge també de 12.00 a 14.00 hores.  És previst que s'hi facin tallers pels alumnes d'ESO de Canet.
 
L'Oficina de Català de l'Ajuntament és qui gestiona la borsa de voluntaris lingüístics i actualment ja té persones que s'esperen per formar parella. L'Oficina compta amb la col.laboració de l'Escola d'Adults, de l'Institut Lluís Domènech i de la Biblioteca P.Gual i Pujadas.

Si esteu interessats en aquest projecte i voleu ser voluntaris o voluntàries per la llengua, podeu adreçar-vos a l'Oficina de Català de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. Ben aviat podreu inscriure-us al programa des d'aquest web (a través de la finestreta digital).

Si teniu consultes, podeu fer-nos-les arribar a:
oficina de català


Informació publicada el dilluns 24 de gener de 2005

Informació publicada el 24 de gener de 2005
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar//T.937 943 940 - F.937 941 231//canetdemar@canetdemar.cat