ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
4 joves de Canet, al programa de Joves per l'Ocupació del Consell Comarcal
PUBLICAT Dijous, 07.05.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

imatge web Joves per l'ocupacióQuatre joves de Canet de Mar, d'un total de 30 participants de tota la comarca, formen part del programa Joves per l'Ocupació organitzat pel Consell Comarcal del Maresme i amb finançament de les institucions europees.

El programa, destinat a joves de 16 a 24 anys sense estudis postobligatoris, contempla una formació de 300 hores en l'especialitat d'auxiliar de magatzem i comerç i en zelador sanitari, 80 hores de pràctiques en empresa i ofereix també la possibilitat d'una contractació de 6 mesos.

Des de Joventut, amb estreta col·laboració amb l'Àrea de Promoció Econòmica, s'ha informat del programa als joves que pertanyen a la Borsa de treball del Servei Local d'Ocupació i als que estan en contacte amb la Regidoria de Joventut, i se'ls ha acompanyat en el procés d'inscripció al registre de Garantia Juvenil, un dels requisits imprescindibles per accedir a l'edició 2015 del programa Joves per l'Ocupació. L'acció formativa d'aquest any es va iniciar a mitjan febrer i acabarà a finals d'any i una de les modalitats, en concret la d'auxiliar de magatzem, es fa al CRTTT - Escola de Teixits.

^